Czyli ten lapras jest z plasteliny tak? i jeszcze przy okazjii kupujê electric stone i mam 150 kasy.
uczê pikachu: super atak (stalowy ogon i celny hiperpromieñ) (1 pok -30hp 2 pok - 50hp)
Bez ewolucji.Pikachu k±pie siê w wodzie 2x, i uczy siê super ataku. Pikachu pije mleko miltank i ma 5 hp wiêcej
Potiwerdzam:
Wartortle
Hp:80
Def:80
Ataki:Wielka fala 40
Szybki atak 50
Dobry na: Electro +20
Pokeball zwyk³y
Kabuto
Hp:80
Def:90
Atak:20
i atak dodatkowy po którym masz moc special 50
Dobry na: Electro +20
Pokeball zwyk³y
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 19 Maj 09, 20:20
Pomys³ jest ca³kiem spoko, tylko trzeba go trochê zmodyfikowaæ. Zrobiê to jutro, bo dzi¶ mi siê juz nie chce.
[ Dodano: 2009-05-20, 16:52 ]
Otó¿ bêdzie to tak. Pamietacie, ¿e NothingForMoney stwrozy³ kiedy¶ temat o tym, ¿e na forum zosta³a stworzona wersja internetowa gry Pokemon. My zrobimy co¶ pododbnego, ale bêdzie to lepsze. Wybierzemy jedne z regionów (np.Hoenn) i w Offtopie stworzymy dzia³ "Figurkowe wojny". W tym dziale 4 podtematy (4 regiony, a podtematy- tak jak w dziale gry [takie foldery]). Tam ka¿dy temat bêdzie przedstawia³ jedno miasto, miejsce lub droge. U¿ytkownicy forum bêd± zaczynaæ grê zg³aszaj±c sie do moderatora pierwszego tematu. Kazdy temat mia³by moderatora, który zarz±dza³by nim. Je¶li by³oby to miasto, moderator w pierwszym po¶cie mia³by obowi±zek zamie¶ciæ co znajjduje siê w nim. W kazdym mie¶cie musia³oby byæ:Centrum Pokemon, PokeMart, i: przynjmniej jedne cz³owiek oferuj±cy wymianê (nie koniecznie Pokemonów. Np. Nugget za TM 08 Bulk Up) oraz przynajmniej jedne tutor. W PokeMarcie wymienione rzeczy. Wróæmy do Pokemonów. Na PS i www.psypokes.com jest wiele przydtnych narzêdzi, pomocnych w tej grze. Ka¿dy Pokemon, by osi±gn±æ Lvl musia³byzodbyæ 100 EXP. Oczywi¶cie z k±zdym nabitym Lvl liczba wzrasta³aby o 100 pkt. Staty: jest podana liczba punktów na PS, gdy Pok ma 1 Lvl i 100 Lvl. Za ka¿dym Lvl liczba wzrasta³aby o ¶redni± liczbê pkt. Ataki poznawane na tym samym Lvl co w grze i tej generacji. Na Psypokes s± narzêdzia licz±ce EXP zdobyte w walce (barzdo pomocne) i narzêdzie licz±ce obra¿enia! Tak! Wystarczy wprowadziæ atak, pokemona atakuj±cego i broni±cego sie, ich specjale lub zwyk³y atak i obrone, warunki pogodowe, Lvl i Voila! Max liczba zabranego HP wy¶wietli sie. ¦rednia z max i min i ju¿ wiemy ile Pok straci. Walki tylko miêdzy trenerami. Je¶li kto¶ chcia³by wzi±c udzia³ w takiej grze na tym forum musia³by przygotowaæ sobie notatnik, którym zapisywa³by swoje Poki, ich Stats, przedmioty. Je¶li jakie¶ pytania i opinie piszcie nastêpne posty.
[ Dodano: 2009-05-20, 17:24 ]
Aha! Jeszcze tak. W lidze jest jeden moderator w osobnym temacie. Je¶li w mie¶cie jest Gym pod tematem gdzie jest miasto tworzymy nowy i tam, je¶li kto¶ chce wyzwaæ an walkê lidera umawia sie z nim na okre¶lon± godzinê (by walka przebieg³a szybko i sprawnie). Trenowanie i ³apanie Poków tylko, gdy powiesz w po¶cie "Idê trenowaæ" lub "Idê w trawê". Wtedy moderator ustala Pokemona, który ciê zaatakowa³ (a musi on wystêpowaæ w tym miejscu, co w grze i na tym samym Lvl), a ty z nim walczysz. Wchodz±c do PC automatycznie leczysz swoje Poki. Prêdko¶c wêdrowania:1 temat na dzieñ. Tzn. je¶li jeste¶ w Littleroot Town po 1 dniu pobytu mo¿esz przej¶c na Route 103. I potem tak dalej. Mo¿na zostaæ w temacie d³uzej.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
kupujemy gdzie¶ figurkê pokemona nisk± i z gumy
Tylko gdzie kupiæ tak± figurkê? Na pocz±tku lat dwutysiêcznych by³o to prostsze i raczej wiêksza szansa, ¿e kupi siê oryginaln± figurkê.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.