Istnieje mo¿e synchro napisów pl do japoñskiej wersji?
Generalnie chcia³bym obejrzeæ wszystkie sezony w oryginale z napisami pl, ale z tego co siê orientuje to do wiêkszo¶ci nie ma napisów.
Jednak do 7, 8 i 9 s± wiêc zastanawiam siê czy nie zrobi³ kto¶ czasem synchra do tych sezonów.
Interesuj± mnie jeszcze sezony 6 i pó¼niejsze czyli 10+ w oryginalnym jêzyku.
Je¶li kto¶ potrafi mi pomóc by³bym wdziêczny.
Oriêtuje siê kto¶ mo¿e dlaczego nie mam dubbingu w pierwszym sezonie? To tylko ja tak mam? Bo z tego co widzê w tytule downloadu to jest w nim "[Dubbing PL]"? Z góry dziêki za odpowied¼.
Witam.
Jest to spowodowane tym ¿e w odcinku s± wgrane 2 ¶cie¿ki d¼wiêkowe Angielska i Polska a twój odtwarzacz za pewne domy¶lnie odtwarza Angielsk± wersjê wystarczy klikn±æ na pocz±tku odcinka prawym klawiszem myszy i znale¼æ opcjê ¶cie¿ka d¼wiêkowa i wybraæ Polsk± lub w ustawieniach odtwarzacza zmieniæ aby domy¶lnie wybiera³ jêzyk Polski. ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.