Co do ocen, niektóre s± zawy¿one ze wzglêdu na to, ¿e kiedy¶ wszystko mi siê podoba³o prawie. I w taki sposób Shuffle mia³o kiedy¶ dobre 9/10, a kiedy to re-watchowa³em to uzna³em, ¿e musia³em to oceniaæ pod wp³ywem jakiego¶ silnego ¶rodka chemicznego. Tak ogólnie, to polecam One Piece (Strasznie ostatnio ten tytu³ poch³ania moje ¿ycie... powoli, lecz nieub³aganie). No i ogólnie nie polecam Shittena... tak z powodów osobistych jak i z tego, ¿e wiem jak± polityk± ta strona siê kierowa³a i najprawdopodobniej nadal kieruje. Ju¿ lepiej ¶ci±gaæ z nyaa.se i potem szukaæ polskich napisów, a takie na pewno siê znajd±, bo... Shitten sk±d¶ musi przecie je kra¶æ, nie?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiem, wiem. Zacz±³em tam prowadziæ i tak ju¿ doprowadzam. Kradn± przednio a na jesieni jeszcze dorzucili piêæ razy tyle reklam. Jako¶ w ostatnich dniach uzupe³ni³em listê na Tanuki i je¶li chodzi o polskie strony, tam g³ównie bêdê prowadzi³ spis. Na MAL-u nieraz aktualizujê, ale rzadko, bo i tak siê nie logujê. Ogl±dam tylko newsy i rankingi.
Tanuki zniechêci³o mnie dawno temu tym, ¿e wszyscy poniek±d podlizywali sobie tam dupy, choæ ich argumenty by³y z grubsza bezsensowne. Co¶ siê zmieni³o?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.