Tak jak mówi³em, je¶li dla Ciebie wrzucenie w jeden torrent to problem ze wzglêdu na rozmiar, to zrób torrenty 1-5, 6-10, 11-15, 16-18.
No na upartego mo¿esz za³o¿yæ kilka nowych kont na mega.cz i tam te¿ wrzuciæ wszystkie sezony, bo to te¿ bardzo dobra strona do pobierania. Mo¿e nawet tak bêdzie lepiej ze wzglêdu na to, ¿e nie bêdzie muliæ jak przy torrent.
Normalnie rejestrujesz nowe konta na jaki¶ mail10minut itp.
Zacznij mo¿e od 10-18, bo tych jeszcze nie ogl±da³em
Ostatnio zmieniony przez damian902 19 Wrzesieñ 16, 20:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sezony od 10-18 wa¿± 82,7 GB my¶lê ¿e zrobienie torrenta na sezony od 10-15 bêdzie dobrym pomys³em bo akurat mam je na jednym dysku bo sezony 16-18 mam w HD ;)
Co do ciebie Master196 co nie dzia³a sama informacja nie dzia³a nic mi nie mówi ;) daj zrzut ekranu albo opisz sytuacje.
damian902 idzie po woli mam wgrany sezon 10 i po³owê sezonu 11.
Zaroowek to fajnie ¿e ci dzia³a widocznie bêdê musia³ zmieniæ nazwê katalogu na mega i inni nie bêd± mieli tego problemu ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.