Oneciak, spróbuj teraz, ¼le skopiowa³em linki i dlatego nie dzia³a³y, mój b³±d
PS: Zbanowane odcinki s± z napisami, reszta po polsku.
I z tego co czyta³em o serii Advanced to tylko sezon 6 wyszed³ po polsku, a reszta tylko z napisami albo ivo :/
Witam.
Przepraszam za d³ugi off nie mia³em w ostatnio czasu i rzadko siada³em na komputerze.
Je¿eli kto¶ chce jeszcze jakie¶ sezony proszê o info mam sezony od 1 teraz do 18 w³±cznie.
Mogê wgraæ "gdzie¶" lub zrobiæ torrent
Ostatnio zmieniony przez GrzechuPL 19 Wrzesieñ 16, 15:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jak bêdziesz chcia³ jeszcze jaki¶ sezon to daj znaæ od 10 do 18 mam z dobrym lektorem ;) i niektóre sezony w HD
Zaroowek napisa³/a:
Szukam drugi dzieñ sezonu 7, ale jedynie co znalaz³em to z napisami :/
Jakby kto¶ móg³ podrzuciæ resztê sezonów po polsku nawet w najgorszej wersji by³o by super
Albo jakby kto¶ linka podrzuci³ gdzie mo¿na obejrzeæ online po polsku
Co do tego wpisu sezony 7,8,9 nigdy nie otrzyma³y lektora poniewa¿ nie by³y emitowane w Polsce s± tylko odcinki z napisami lub z ivo.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.