Na PCcie po niesamowitym Shadow of Mordor i przekomicznym Saint Row 3 przysz³a pora na co¶ innego. Wybra³em Remember Me i Rocket League. To pierwsze przedstawia do¶æ ciekaw± historiê, ca³kiem niez³y system walki i ciekaw± mechanikê mieszania w wspomnieniach. Jak na razie raz mi siê zdarzy³o skorzystaæ z tego ostatniego ale wydawa³o siê byæ ciekawie. Rocket League jest po prostu ¶wietne. Nie lubiê ani pi³ki no¿nej ani nigdy nie jara³y mnie auta. Po³±czenie tego w grê komputerow± sprawi³o ¿e oderwaæ siê nie mogê. Niestety lamiê strasznie ale mniejsza. Dodatkowo czasem z Desmondem w SMITE ale w to te¿ lamie.
Na 3DSie mêczê Monster Huntera 4U i bawiê siê z Masud± w Alpha Sapphiry. O pierwszej grze pisa³em w innym temacie dzi¶ a Masuda to najmniej wymagaj±cy sposób na Shiny stworzenie. Dobre do grania w trakcie ogl±dania. W miêdzyczasie tworze stworki do walki.
Vita le¿y i czeka a¿ znudzi mnie MonHun. Ale najpewniej Freedom Wars sobie od¶wie¿ê w pierwszej kolejno¶ci. Co¶ jak MonHun ale w przysz³o¶ci, z broni± paln± i mniej trudne i frustruj±ce.
Ostatnimi czasy pogrywam sobie w New Super Mario Bros 2 na 2DSie (ach, ta pogoñ za pieniêdzmi), ca³kiem niedawno ogrywa³am seriê Atelier na PS3 (polecam wszystkim fanom japoñszczyzny, gatunek RPG-podobny, niesamowity klimat i postacie), Pokemon Jaune (czyli Yellow) na GBColor celem nauki japoñskiego, co jaki¶ czas pogrywam sobie jeszcze w Twillight Princess i Manhunt na Wii
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.