Dylemat pomiędzy Kyogre a Rayquazą. Z jednej strony ogromny smok a z drugiej mieszkaniec morza. Ostatecznie wybrałem Kyogre ma dobre ataki, fajny wygląd, jest bardzo szybki.
Ja wybrałem Groudona, bo ma zróżnicowane ataki, które sam poznaje tak, że 4 ruchy to zdecydowanie za mało. Choć u Kyogre'a jest podobnie. U Rayquazy też by się 5 ruchów przydało. Jirachi to Pokemon tj. Bronzong, z tym, że to legenda i stanowi duże problemy. Regi też mają zróżnicowane ruchy. Hm...
Łoł. Nie pamiętam na co zagłosowałem ale był to najpewniej Latios. Głównie za sprawą że drzawniej świetnie się sprawdzał na showdownie. Dziś pewnie też bym tak wybrał. Otrzymał Mega Ewolucje(kocham ten ficzer) jak i wyglądem bije na głowę resztę.
Rayquaza też spoko co z resztą widać w ankiecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.