Jaki¶ czas temu Dystrybutor <strong>Nintendo</strong> w Polsce – firma <em>ConQuest Entertainment</em>, za³o¿y³a kana³ na YouTube, nazywaj±cy siê NintendoPL.
Na kanale znajduj± siê polskie trailery gier. Trailery pojawi³y siê z polskim lektorem, za¶ wywiad z panem Miyamoto zawiera napisy.
Pierwszy trafi³ siê ten do gry <strong>Splatoon</strong> na Wii U:
Jaki¶ czas temu...
29.08 zosta³ wrzucony pierwszy filmik, o kanale dowiedzia³em siê chc±c... czy nie chc±c po drugim filmiku pomimo, ¿e aktualnie ciê¿ko u mnie z internetem. Tutaj za to okazuje siê, ¿e po prawie ca³ym miesi±cu piszecie o tym temat wygl±daj±cy na "news'a". Có¿, nie wysz³o :v
Co nie zmienia faktu, ¿e kana³ jest gówniany... prawie miesi±c, a oni stoj± w miejscu. Znaczy, wiem, ¿e to tak nie dzia³a z Nintendo, ale có¿... przynajmniej w tym 3 filmiku mogli zainwestowaæ w "t³umaczenie".
*Byaku - Zostawiam ¶lad, prosze :v*
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Trzeba przyznaæ, ¿e przygl±danie siê rozrastaj±cej siê powoli scenie Nintendo w Polsce, jest bardzo intryguj±ce i zadowalaj±ce, zwa¿ywszy, ¿e jestem za konsolami, jak i grami wydawanymi przez tê firmê ju¿ od dobrych kilku lat. Kana³ na youtube'ie jest jednym z wielu dobrych posuniêæ firmy, do których mogê te¿ zaliczyæ pojawianie siê na ró¿nych eventach, np: PGA w zesz³ym, a tak¿e i w tym roku.
*Patrz, Afil... ja te¿ XD*
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.