dziwnie siê czuje wiedz±c o tym pokemonie ju¿ 3 lata
to takie... beznadziejnie ze strony nintendo :/ Czy oni s± g³usi i ¶lepi na to, co siê dziejê wokó³? Przecie¿ ju¿ ka¿dy od roki posiada ju¿ tego poka jako shiny na lv 100, czy to poprzez inject, czy WT czy inny sposób...
Skoro wszystkie stworki ujawnione + Volcanion ma siê pojawiæ w filmie + formy Zygarde musz± siê w najbli¿szych grach pojawiæ to oznacza, ¿e nastêpne gry po tych, co teraz bêd± bêd± ju¿ VII genowe.
Vap, Nintendo raczej ma d³ugofalowy plan dzia³ania. Nie ich wina, ¿e gracze wyd³ubali z gier wiêcej ni¿ Game Freak chcia³ Mo¿e zm±drzej± i wymy¶l± dodawanie Pokemonów do gry za pomoc± ³atek i nie bêdzie odkopywania newsów sprzed kilku lat przez samego dystrybutora
Asmod, te¿ tak uwa¿am. Natomiast musimy braæ pod uwagê, ¿e zaraz 20-lecie i mam wielkie przeczucie, ¿e w ¶wiecie Pokemonów nie raz zadr¿y ziemia. Ostatnio mamy NintendoFlood gierkami Free-to-Play. OK, mo¿e i dobrze, bo przynajmniej co¶ jest w tym czasie posuchy. Mikrop³atno¶ci pominê, bo szkoda mojego czasu na analizê nowo¿ytnych systemów finansowych. W przysz³ym roku mamy pierwsz± pe³noprawn± grê Pokemon na smartfony - Go. Ja siê tym nie ekscytujê jako¶ bardzo, ale fakt, ¿e jest to co¶ ¶wie¿ego i dostosowanego do naszych, tragicznych czasów. Stare gry dla Virtual Console s± okej. Jak dla mnie wystarczy, aby wreszcie zaczêli przypisywaæ gry do kont a nie konsol i aby nie wprowadzali okrutnej idei DLC. Marka Pokemon jest celowo u¶piona, bo chc± zrobiæ szum w 2016, s±dzê, ¿e zaraz po nowym roku bêdzie dos³ownie wysyp, lawina wa¿nych informacji.
Co do tego CoroCoro - powiem tak: gdybym nie wiedzia³ o tym wcze¶niej, z pewno¶ci± by³bym zadowolony.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.