Potwierdzono pojawienie się ostatecznego Mitycznego Pokemona Kalos - Volcaniona. Legendarny stwór pojawi się w kolejnym, 19 już filmie Pokemon, który swą premierę będzie miał 16 lipca 2016. O konsolowej dystrybucji jeszcze nie podano informacji.
dziwnie się czuje wiedząc o tym pokemonie już 3 lata
to takie... beznadziejnie ze strony nintendo :/ Czy oni są głusi i ślepi na to, co się dzieję wokół? Przecież już każdy od roki posiada już tego poka jako shiny na lv 100, czy to poprzez inject, czy WT czy inny sposób...
Skoro wszystkie stworki ujawnione + Volcanion ma się pojawić w filmie + formy Zygarde muszą się w najbliższych grach pojawić to oznacza, że następne gry po tych, co teraz będą będą już VII genowe.
Vap, Nintendo raczej ma długofalowy plan działania. Nie ich wina, że gracze wydłubali z gier więcej niż Game Freak chciał Może zmądrzeją i wymyślą dodawanie Pokemonów do gry za pomocą łatek i nie będzie odkopywania newsów sprzed kilku lat przez samego dystrybutora
Asmod, też tak uważam. Natomiast musimy brać pod uwagę, że zaraz 20-lecie i mam wielkie przeczucie, że w świecie Pokemonów nie raz zadrży ziemia. Ostatnio mamy NintendoFlood gierkami Free-to-Play. OK, może i dobrze, bo przynajmniej coś jest w tym czasie posuchy. Mikropłatności pominę, bo szkoda mojego czasu na analizę nowożytnych systemów finansowych. W przyszłym roku mamy pierwszą pełnoprawną grę Pokemon na smartfony - Go. Ja się tym nie ekscytuję jakoś bardzo, ale fakt, że jest to coś świeżego i dostosowanego do naszych, tragicznych czasów. Stare gry dla Virtual Console są okej. Jak dla mnie wystarczy, aby wreszcie zaczęli przypisywać gry do kont a nie konsol i aby nie wprowadzali okrutnej idei DLC. Marka Pokemon jest celowo uśpiona, bo chcą zrobić szum w 2016, sądzę, że zaraz po nowym roku będzie dosłownie wysyp, lawina ważnych informacji.
Co do tego CoroCoro - powiem tak: gdybym nie wiedział o tym wcześniej, z pewnością byłbym zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.