Trwaj± prace nad zupe³nym o¿ywieniem i odmienieniem forum. Modyfikacje, o których mowa bêd± najwiêkszymi w historii PokeCollect... Ale zacznijmy od tego, ¿e forum, mimo trudno¶ci, rozwija siê nie¼le. Na bie¿±co pojawiaj± siê dzia³y dotycz±ce nowych zagadnieñ marki, np. te o grach Pokemon Free-to-Play, grach na systemy mobilne Android i iOS, czy Pokken Tournament. Zachodzi te¿ wiele kosmetycznych poprawek, takich jak upraszczanie nawigacji lub korekty opisów. Wci±¿ szukamy optymalnej formu³y.
Przejd¼my jednak do rzeczy „wiêkszych”. Postanowili¶my, ¿e Collect zostanie odmieniony w zupe³no¶ci - zarówno technicznie, jak i wizualnie. W tej chwili mogê ju¿ powiedzieæ, ¿e przeniesiemy siê na inny, wygodniejszy i nowszy skrypt forum. Zaprezentujemy te¿ ca³kowicie nowy szablon, godny roku 2016. Wszystkie wystêpuj±ce obecne b³êdy zostan± za¿egnane.
W nowej wersji forum, chcemy wróciæ do naszych forumowych tradycji - m.in. po³o¿yæ nacisk na rozbudowê pobieralnii, ale nie tylko. Zajmiemy siê tak¿e tworzeniem atmosfery PokeCollectu - tego, z czego to forum by³o niegdy¶ znane. Chcemy, aby znów zago¶ci³y u nas turnieje z serii PokeTrophy.
Kiedy? Nie podam konkretnej daty, ale na pewno nie d³ugo. My¶lê, ¿e przy dobrych wiatrach kolejna, najlepsza w dziejach, ods³ona PokeCollect, bêdzie gotowa i dostêpna w tym roku lub, najpó¼niej, na pocz±tku przysz³ego. Aha, w zwi±zku z modyfikacjami, forum bêdzie musia³o tymczasowo pozostaæ niedostêpne. Poinformujemy jednak o tym kroku odpowiednio wcze¶niej.
Zapamiêtanie logowania nadal dzia³a doskonale, musisz najwidoczniej u¿ywaæ adresu pokecollect.net.pl, tymczasem, aby zapamiêtanie dzia³a³o trzeba wchodziæ przez http://pokecollect.net.pl/index.php . Mi w przegl±darce, zawsze podpowiada tê wersjê z index.php i nie widzê problemu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
¦wietna wiadomo¶æ! W takim razie, czekam na now± wersjê Gdyby by³a potrzebna jaka¶ pomoc, to mo¿e znalaz³bym trochê czasu (choæby w weekend, czy te¿ zbli¿aj±ce siê wolne dni ¶wi±teczne), wiêc mo¿na siê do mnie odezwaæ
Skoro tak grzecznie czekacie, a forum têtni ¿yciem, to poka¿ê grafikê konceptow±. Wiele nie ujawnia, ale mo¿ecie zobaczyæ logo oraz kolorystykê. Prawdopodobnie jeszcze przed premier± nowego Collectu udostêpniê wiêcej grafik. Póki co podziwiajcie:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.