W Nintendo Direct zapowiedziano cyfrowe wydanie gier Pokemon Red, Blue i Yellow dla Virtual Console, gry maj± byæ dostêpne w Nintendo eShopie 27 lutego 2016!
Skusicie siê?
Na oficjalnym kanale YouTube Pokemon pojawi³ siê adekwatny filmik:
Pewno ¿e siê skusimy. Japoñce dostan± fajny bundiel(cztery gry + mapa). U nas nie ma co liczyæ ale i tak dobra wiadomo¶æ. To niesamowity pstryczek w nos dla takich ludzi jak ja którzy spekulowali rimejk rimejka Kanto. Jednak mo¿na by³o siê tego spodziewaæ ¿e na 20-lecie dadz± nam te gierki na Virtual Console. Tak¿e teraz mo¿na odwiedziæ ka¿dy region na 3DSach(okej Kanto jest w HG/SS ale nie od pocz±tku). Oby poszli za ciosem i z czasem dodali II a potem III generacje. Tak. 3DS poci±gnie gdy na GBA. Wersje AMbasadorskie N3DSa maj± 10 tytu³ów takowych w³a¶nie.
Ogólnie Virtual Console to ¶wietna rzecz i sprawny emulator. Mi³o tak pograæ w oldschoolowe gry na nowej konsoli mimo braku kompatybilno¶ci wstecznej. Szkoda, ¿e tak ma³o jest dostêpnych Pokemonowych tytu³ów.
10 dolców to wed³ug Niny 10 Ojro. A to wed³ug Niny 40 z³otówek. Wychodzi na to ¿e bêd± to najdro¿sze gry na 3DSowym VC. Planowa³em Redy i Yellowy ale chyba trzeba bêdzie wzi±æ na razie ¿ó³te jedynie.
40 z³otówek to jeszcze nie maj±tek, ale jak na gry sprzed 20 lat robi wra¿enie. Nie wiem, czy któr±¶ zakupiê, czy raczej poczekam na inne urodzinowe atrakcje, ale gdybym mia³ braæ, to tylko Yellow wchodzi w grê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.