Nie wiedzia³em gdzie to wcisn±æ bo jest lekki burdel na tym forum ale...
Dla fanów klasyki mam EPICK¡ wiadomo¶æ. Wielu pewnie to ju¿ zauwa¿y³a lecz na TV4 o 17:00 mo¿na obejrzeæ Digimony a zaraz potem Sailor Moon(!!!).
Ludzie ile ja czeka³em na reemisjê SM w TV...
stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wiemy od listopada bodaj¿e
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Stareeeeeeeeeeeeeeee, nagrywanie ustawione ju¿ ponad tydzieñ temu, a poza tym Digimony lec± ju¿ jakie¶... 6 tygodni? O.o
Poza tym - to nie jest raczej forum o tych animcach, a poza tym, to ¿e nie ma o tym tematu, to nie znaczy, ¿e lud nie wie.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Snazz-napisa³em w offtopie wiêc to ¿e to nie forum o tym to kiepski argument.
Poza tym to ¿e wy wiecie nie znaczy ¿e wszyscy wiedz±, chcia³em siê tym podzieliæ bo a nó¿ kto¶ jednak o tym nie wie.
bo uwa¿aj, bo ludzie bij± tu t³umami : O prawda taka ¿e ka¿dy na SB siedzi : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Wielu pewnie to ju¿ zauwa¿y³a lecz na TV4 o 17:00 mo¿na obejrzeæ Digimony a zaraz potem Sailor Moon(!!!).
W wersjach z lektorem, w przypadku Sailor Moon z relektorem, czyli nie p. Danut± któr± siê s³ucha³o pod koniec lat 90. kiedy by³a pierwsza emisja na Polsacie, ale z Sta¶kiem Olejniczakiem, który znany jest z czytania Mody na Sukces.
A Digimony dubbing ju¿ maj±, kultowy z FoxKids, tylko nikt w TV4 nie pomy¶la³ o jego u¿yciu - czytaj: pojechaæ do pewnego studia w W-wie i odkupiæ po 100z³ za odcinek, kasety.
Drewko napisa³/a:
Ludzie ile ja czeka³em na reemisjê SM w TV...
Nie tylko ty, problem tym, ¿e wg. oficjalnych wyników ogl±dalno¶ci (jakimi siê poufnie podzieli³ TV4 z redakcj± jakiej¶ strony o DB któa walczy o oemisjê DB na TV4) Sailorki na TV4 ogl±da³o w najlepszych dnaich marne 100 tys. widzów, z czego wiêkszo¶æ to by³y 25-30 letnie kobiety, które pamiêtaj± serial z dzieciñstwa. A takie najnowsze sezony Poków w tamtym czasie na DXD ogl±da³o 90 tys. widzów. ¦rednio DXD mia³o w okresie emisji Sailorek ok. 0,6 % udzia³ów, tv4 - 2%, Tak wiêc Sailorki Obni¿a³y ¶redni± Tv4. Czemu ? Badziewny relektor. Widz przyzwyczajony zosta³ przez ostatnie lata do kreskówek z dubem, sitcomów m³odzie¿owych te¿.
Afil napisa³/a:
zastêpczym SB
takie czy zwyk³e SB siê nie liczy. Dla potomnych zostaj± tylko konkretne tematy.
Inaka napisa³/a:
a poza tym Digimony lec± ju¿ jakie¶... 6 tygodni?
Ojej, jak równie¿ PC to nieforum o fanficach niePokemon
Có¿, do dzisiaj Sailorki siê tu³aj± z t± powtórk± pierwszego sezonu, na TV6 czyli stacji-córce TV4 - http://anime.com.pl/Anime...,read,6847.html jak widaæ pe³no u nas Anime w Polskiej telewizji, nawet w okresie ni¿u tego gatunku, bo naprawdê du¿o Anime w PL TV by³o ostatnio w 2o11 r.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
A Digimony dubbing ju¿ maj±, kultowy z FoxKids, tylko nikt w TV4 nie pomy¶la³ o jego u¿yciu - czytaj: pojechaæ do pewnego studia w W-wie i odkupiæ po 100z³ za odcinek, kasety.
i znowu nie zauwa¿y³ê¶, ¿e foxkids dubbowa³ wersjê ocenzurowan±, a zlektorowana zosta³a nieocenzurowana, niby tylko kilka scen ale zawsze co¶.
PokeMan napisa³/a:
Ojej, jak równie¿ PC to nieforum o fanficach niePokemon
cicho sied¼ na ten temat, by³o ju¿ co¶ chyba mówione, prawda?
Sygnatura użytkownika
Obejrza³em ja Digimony. Niestety nie w TV bo raz ¿e godziny nie te a dwa ¿e by³o ju¿ za pó¼no ale obejrza³em. Lektor jest spoko. W sumie wolê to + brak cenzury ni¼li ocenzurowany Dubbing. Zw³aszcza ¿e w zwyk³ej wersji na bank zosta³a wyciêta scena z ³apaniem stopa. Przyznam mia³em banana na mordzie.
Polecam
A Sailorek nigdy nie lubi³em i nawet nie próbujê podej¶æ po latach. Sorry m³ode ponêtne niunie robi±ce seksowne pozy w trakcie transformacji. Przegrali¶cie z gadaj±cymi danymi w kszta³cie potworków.
Sam spróbowa³em obejrzeæ ostatnio Digimony. Po 15 odcinkach odpad³em. Nie mam pojêcia czemu, ale nie wci±gnê³y mnie na tyle.
Rok temu w krótkim czasie robi³em sobie wakacyjne maratony niemal dziennie po kilka godzin. Wszystkie sezony i dalej mia³em chêæ ogl±daæ (brak³o odcinków - poleca³y filmy, speciale i potem zabra³em siê za mangê
Terraz ogl±dam sobie z ciekawo¶ci Yo-kai Watch. Do tej serii mia³em zawsze podej¶cie "to nie dla mnie, olaæ to". Odpali³em pierwszy, drugi, siódmy odcinek... Wreszcie co¶ nawet ciekawego. A¿ nasz³a mnie chêæ zakupu Yo-kai Watch na 3DSa jak tylko wystartuje w Europie. Do nadrobienia mam teraz z 70 odcinków Yokai, czekam na napisy eng do Pokemon XYZ odc 2, oraz dalej poszukuje ciekawych animców w podobnym stylu co Poki/Yokaie.
¦mieszy mnie jednak lekko porównywanie tych dwóch marek. Podobieñstw jest ma³o, w grach nie wiem, ale w anime...
Pierwszy yokai przez przypadek vs pierwszy pokemon wyczekiwany od lat.
Ciekawe, ma³oinwazyjne dotychczas walki (co to za walka, by pokonaæ wroga brakiem wiêkszych tajemnic?) vs bitwy standardowe poków
Nieskoñczenie wiele medali do przywo³ywania vs 6 pokemonów max przy sobie
Duchy vs ¿ywe stworki
Chyba jedyne podobieñstwo to to, ¿e s± jakie¶ stworki i ¿yj± razem z lud¼mi na jednej planecie...
Kurde, ale zszed³em z tematu... Wracaj±c do Digi i Sailor- ¿adna z tych serii nie potrafi³a mnie zatrzymaæ przy sobie. Wolê Poke i YoKai ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.