Otwieram ponownie, bo mogê (HA!) a poza tym ten pan nade mn± ju¿ tu nie pracuje
XaroX napisa³/a:
zanim ktokolwiek bêdzie chcia³ obra¿aæ Revival, to niech zrobi jedn± miliardow± tego, jaki wp³yw wywar³o to forum na polsk± Pokescenê. ;d
Taki wp³yw, ¿e przez 2 lata kiedy by³o forum PV podnios³o swoje staty do niebotycznych rozmiarów, a teraz kiedy na Reva wchodzi prawie 3x mniej osób ni¿ na Collecta, to siê dziwi± pustkom, które tak samo by³y zanim podpisali pakt z PV. Zapomnieli, ¿e od zawsze byli na uboczu i mieli g³ównie tylko PBF, a teraz nawet w tym ostatnim maj± zero aktywno¶ci. Co ciekawe od pó³ roku Rev jest oficjalnym forum strony MPoke, która to jednak sama jest kiepsko zarz±dzana i odwiedzana tylko przez antypolskich fanów pokegier - wszak sama jest antypolska.
A ja uwa¿am, ¿e mia³bym prawo obra¿aæ Reva (bo ju¿ jestem tak legendarny, ¿e w trwaj±cym naborze na PVF, ludzie w Do¶wiadczeniu wpisuj± funkcje jakie pe³nili na moich stronach/forach np. p4key wpisa³, ¿e by³ moj± praw± rêk± ), ale tego nie zrobiê, bo nie mam powodu. Sam siê smucê, ¿e forum z TAK¡ histori± i TAKIM dorobkiem jest dzisiaj cieniem...
A je¶li chodzi o tytu³ tematu - ja kiedy Rev by³ forum PV i by³em te¿ w redakcji PV, to bohatersko nabija³em (sensownymi) postami na Revie. Taki za¶lepiony by³em, bo jeszcze nie zna³em dobrze Vulpa i jego pobratymców.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 15 Lipiec 12, 10:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
zanim ktokolwiek bêdzie chcia³ obra¿aæ Revival, to niech zrobi jedn± miliardow± tego, jaki wp³yw wywar³o to forum na polsk± Pokescenê. ;d
Och nie - jeszcze troszkê mi brakuje
PokeMan napisa³/a:
Co ciekawe od pó³ roku Rev jest oficjalnym forum strony MPoke, która to jednak sama jest kiepsko zarz±dzana i odwiedzana tylko przez antypolskich fanów pokegier - wszak sama jest antypolska.
Najciekawsze jest to co rozumiesz przez s³owo "antypolska". Prawda - na MPoke nie ma wielu wiadomo¶ci o Polsce... Jednak nazywanie osób j± odwiedzaj±cych "antypolskimi fanami pokegier" to przesada. Prawda, ¿e na stronie s± g³ównie artyku³y o grach i newsy o eventach do nich. Zapewne jest tak dlatego, ¿e gry s± obecnie najpopularniejsz± dzia³k± Pokemonów (a one nie s± wydawane po polsku, wiêc trzeba siê pogodziæ z tym, ¿e nie pisz± w tej sprawie o Polsce). My¶lê, ¿e jest szansa na spolszczenie strony, po pewnym zmianach kadrowych Wszak moim zdaniem MPoke jest stron± potrzebn± na PPSie, bo kto inny mo¿e choæby postraszyæ PV? Konkurencja napêdza rynek i powinno tak byæ równie¿ w tym przypadku. MPoke zarz±dzane jest dziwnie, zreszt± tak jak PV - admin nie bardzo chce/mo¿e dzia³aæ, ale strony nie odda i tak w³a¶nie robi siê zastój. Przykro jest patrzeæ na co¶ takiego, bo chcemy wielkiego PPSu. Jeszcze wzmianka do tekstu, który pogrubi³em: odwiedzam MPoke kilka razy dziennie, a powiedz sam - czy jestem "antypolskim fanem pokegier"?
PokeMan napisa³/a:
A ja uwa¿am, ¿e mia³bym prawo obra¿aæ Reva (bo ju¿ jestem tak legendarny, ¿e w trwaj±cym naborze na PVF, ludzie w Do¶wiadczeniu wpisuj± funkcje jakie pe³nili na moich stronach/forach np. p4key wpisa³, ¿e by³ moj± praw± rêk± )
Te¿ tak sobie wpisze, je¶li pozwolisz Tak serio to obserwujê nabory i takie zagranie bardzo u³atwia Czyli wniosek, ze PokeMan ma prawo!
PokeMan napisa³/a:
ale tego nie zrobiê, bo nie mam powodu. Sam siê smucê, ¿e forum z TAK¡ histori± i TAKIM dorobkiem jest dzisiaj cieniem...
Faktycznie jest smutn± sytuacja, w której niegdy¶ wielkie potêgi PPSu wygl±daj± tak mizernie (nie mówiê o NAS, bo idziemy do przodu). Ciekawe co tam vulpi kombinuje z Revem?
My¶lê, ze post jest bardziej zrozumia³y ni¿ wczorajszy
w zasadzie zarejestrowa³em siê na Revie co jest ju¿ czynem bohaterskim dla mnie.
Zawsze mnei ma³o obchodzi³y inne strony pokemonowe za wyj±tkiem PokeCollect.
£OJEZU T_T
Ale flejmu narobi³em kilka lat temu. A¿ kusi, by zedytowaæ pierwszy post. Ale nieeee, niech zostanie dla potomno¶ci. Intencje s³uszne. Powiedzmy.
Kojot napisa³/a:
w zasadzie zarejestrowa³em siê na Revie co jest ju¿ czynem bohaterskim dla mnie.
Masz Rare Candy.
Kojot napisa³/a:
Ja jako¶ tak zamkn±³em siê tu i nigdzie poza tym miejscem, czytaj, jak mnie nie ma, nie ma mnie na PokeScenie.
PokeMan napisa³/a:
Sam siê smucê, ¿e forum z TAK¡ histori± i TAKIM dorobkiem jest dzisiaj cieniem...
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Lipiec 12, 21:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ech, jak Poke tak piêknie poetycko opisuje upadek, trudno jest siê nie wzruszyæ.
BTW. Chyba do³o¿yli mi bana na proxy, gdy wpisujê "forum.xipog.pisz.pl", to nic nie wyskakuje, a po zmianie Proxy ³aduje siê w nanosekundê.
Pisz± tam chocia¿ cokolwiek?
gry s± obecnie najpopularniejsz± dzia³k± Pokemonów
W obiegu nieformalnym, bo formalnie najpopularniejsze jest Anime i co najwy¿ej zabawki.
Conquest napisa³/a:
nie mówiê o NAS, bo idziemy do przodu
Prawda, PoPL i Rev znik³y, a my nadal jeste¶my, poharatani, os³abieni, po przej¶ciach, ale jednak.
Kojot napisa³/a:
Czyli skazywa³e¶ siê na medialny niebyt i niedoinformowanie...
Conquest napisa³/a:
Ciekawe co tam vulpi kombinuje z Revem?
Koniec (blog TEOR), gloryfikuj±cy dodatki, a nie clue forum czyli posty - warto¶ciowe dyskusje, fanfrocle i PBF.
A teraz odpowiem na meritum tego tematu, czyli co ja zrobi³em bohaterskiego dla Reva.
Walczy³em, o lepsze jutro. Mia³em nadziejê, ¿e powstanie z tego porz±dne forum pokemon dla pokefanów, a nie prywatny folwark pana V. który robi³ wiele dla kilku bywalców, zapominaj±c o tym, o czym winne byæ te forum. No i ok. 831 postów napisa³em.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Skoro admin forum de facto o Pokemonach twierdzi, ¿e "Pokemonki s± niszowe", to chyba nie mia³e¶ po co siê rejestrowaæ. Wystarczaj±co bohatersko.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.