Beyblade obejrza³em pierwsz± seriê gdy lecia³a na Polsacie. Pamiêtam reklamê.
"Lubicie Pokemony? Wiêc ten serial na pewno wam siê spodoba." Co¶ w ten deseñ.
YGO pokocha³em za YGOTAS PL Fundubb. Ta sama ekipa robi Code Menta.
No dobra. Moja lista. Jako ¿e wci±¿ jestem w tym ¶wie¿y to cudów nie oczekujcie. Na tê chwilê to bêdzie to:
Full Metal Alchemist. Bratherhood czy nie to niewa¿ne. Obydwa mi siê przyjemnie ogl±da³o.
Death Note. L jest ¶wietny. I te kombinowanie kto i kogo jak i za co.
Code Geass. Podoba³ mi siê. Chocia¿ przez wielu jest nazywanym podróbk± anime. Ale mnie siê podoba³. I czekam na t± trzeci± seriê.
Bez opisu ale od siebie dodam Shaman Kinga i Ruroni Kenshin. Dopisa³bym chêtnie jeszcze Elfen Lied ale to przeczyta³em. Z reszt± to i lepiej poniewa¿ anime nie posiada pe³nego zakoñczenia.
Z tych wymienionych lubiê wszystkie. Najbardziej Bleacha. Zaraz po nim SK.
kowalt siê doedukowa³ w kwestii anime.
Shaman King wci±¿ spoko. Ostatnio obejrza³em od nowa ca³o¶æ. Dubbing nie brzmi tak rewelacyjnie jak za dzieciaka ale czo³ówka jest piêkna. Jednak da radê ogarn±æ seriê(z ró¿owymi okularami nostalgii).
Có¿. Teraz moim ulubionym tytu³em bêdzie Full Metal Alchemist. Nie wa¿ne czy ten stary czy Brotherhood. Po prostu Edward Elric
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.