A wczoraj wieczorem, nasz³a mnie chêæ wyrzucenia z siebie tego co z³e w komentarzu na ACP w którym ostro pojecha³em mangofanom, t³umacz±c czemu z swoim obecnym podej¶ciem nigdy nie bêd± mieli w TV tego czego chc± - wspomnia³em te¿ o BeyBlade . O dziwo, dosta³em sporo "+" przy swoich komciach.
Napisali ci te¿ jak poprawnie pisaæ "Beyblade"...
Co do Metal Masters - Serial emitowany w Polsce na kanale Polsat od 1 pa¼dziernika 2011 roku oraz na kanale Cartoon Network od 2 kwietnia 2012 roku. Wydano go równie¿ na DVD przez Galapagos Films – pierwsza p³yta mia³a swoj± premierê 13 kwietnia 2012 roku (odcinki 1-7), natomiast druga 11 maja 2012 (odcinki 8-14).
Mnie anime bardzo siê podoba³o, obejrza³em w sierpniu ca³y sezon w 3 dni i ani przez moment nie chcia³em przerwaæ. Mo¿na ogl±daæ go na YouTube:
A ja przyznam siê ¿e próbowa³em obejrzeæ pierwsz± seriê co lecia³a dawniej u nas.
Kai wci±¿ jest ¶wietny.
Reszta ju¿ trochê mniej. Prawie skoñczy³em ale jednak nie. Digimony wygra³y.
Ale fajnie wiedzieæ ¿e to jedna z tych serii co bêd± ci±gniête w nieskoñczono¶æ :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.