Misty mia³a dobre podej¶cie do pokemonów, mo¿e nie by³a tak waleczna, ale nadrabia³a podej¶ciem i traktowaniem swoich poków. Jej szczero¶æ i charakter zaskarbi³y jej sobie du¿o fanów ( w tym mnie )
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Gary zdecydowanie-wszystkie poki na najwy¿szym stadium ewolucji dobra taktyka tylko czasami niepotrafi doceniæ przeciwnika i przez to przegrywa (walka z Ashem pod koniec serii Master Quest)
ja tez na garego ale on przegrywa bo to rywal asha a ash to glowny bohater tylko niektorzy z nim wygrywaja
wtf? Naucz sie pisac, bo nie mozna Cie zrozumiec// Sparrow
0eae3f3d9af453b1e93df9fb986514e0.png
Plik ¶ci±gniêto 2813 raz(y) 8,89 KB
Ostatnio zmieniony przez paqo 12 Luty 09, 21:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Gary dziêki trenowaniu swoich poków do ostatniej formy ewolucyjnej , wie czego chce nie jest taki dziecinny jak Ash, potrafi ³apaæ pokemony a nie jak Ash zbiera to co chce z nim i¶æ. Mo¿e niech zrobi± odcinek "oddajmy Ashowi swoje pokemony aby móg³ zostaæ mistrzem".
Zdecydowanie Ash.Poll to osoba która niedocenia ¿adnego poka my¶li ¿e jest lepszy od tego co z³apa³.Ale tak naprawdê to trzeba wytrenowaæ poka od zera.Ash docenia poki no i nie traktuje je jak przyjació³, nie jak Gary.
Najlepszy jak dla mnie jest Ash.Jest przyjazny dla swych poków i to daje mu wiêksz± si³ê.
Poll jest bardzo samolubny.Nie wychowuje swoich poków.Zostawia je pod opiek± brata. I tu w³a¶nie pope³nia b³±d.
Lubie Brocka i Misty ale zag³osuje na Brock abo ma du¿± wiedze na temat pokemonów i wogle jest fajny, denerwuje mnie tylko to ,¿e czasem przesadza z dymi dziewczynami ;p
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.