Witam, ostatnio trochê siedzê nad zrobieniem w³asnych pokemonów i zrobi³em pewne hacki dla wszystkich którym znudzi³y siê zwykle pokemony (Fire red,Leaf Green) w których nie mo¿emy mieæ wszystkich poków, Zachêcam do sprawdzenia poniewa¿ w tych mo¿na mieæ bardzo wiele i wszystkie które ewoluowa³y przez wymianê teraz ewoluuj± przez lvl ¯yczê Mi³ego Grania ;]
PS Chcia³em je tu wrzuciæ ale mi siê co¶ tnie i nie mogê ;/ ale s± jeszcze na chomiku ¯yczê mi³ego grania jakby kto¶ chcia³ mogê wys³aæ na email
Podrzuæ na inny host, chêtnie sprawdzê ;)
Na Chomiku transferu nie mam (z ró¿nych przyczyn), wiêc podrzuæ gdziekolwiek, gdzie nie wymagaj± p³acenia za transfer je¶li mo¿esz ;)
Polecam mega.co.nz => najlepszy obecnie wg. mnie darmowy host (pod przykrywk± "dysku sieciowego" ;) )
W ostateczno¶ci nawet na Google Drive bez problemu udostêpnisz
Jakby kto¶ wykry³ b³êdy,glitche itd proszê o kontakt
Mapka jest trochê zmieniona nie ma drzew do ¶ciêcia CUT'em ¿eby nie psuæ ataków pokemonów
Wiêkszo¶æ poków ma poprawione statystyki, s± silniejsze i ogólnie trenerzy s± bardzo silni wiec dobry starter czy tam dobre poki w trawach nie gwarantuj± nam (easy win'a )
Z góry mowie ze mo¿emy spotkaæ bardzo du¿o dobrych poków lecz nie koniecznie musimy mieæ ich w team'ie ja zawsze uwielbiam mieæ du¿o poków jako hodowca a 6 innych poków w plecaku Proszê o recenzje aby je doskonaliæ Dzieki Pozdrawiam
PS : To nie wszystko co zmieni³em, jest parê niespodzianek ;) Niektóre ataki tez s± zmienione
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.