POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
30 Styczeñ 17, 19:22
Nowe formy Zygarde
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 15, 10:51   Nowe formy Zygarde

W internecie pojawi³y siê skany nowego CoroCoro, w którym znajduj± siê wizerunki dwóch nowych form Zygarde. Mo¿emy przeczytaæ, ¿e normalna forma Zygarde nazywana jest form± 50%. Kolejn± wystêpuj±c± jest forma psa - 10% - oraz ostatnia wygl±daj±ca trochê jak kolos nazywana jest Zygarde Perfect Forme. Ponadto poinformowano, ¿e perfekcyjna forma posiada typ Smok/Ziemia. Ukazana wcze¶niej zielona kulka zwana jest Zygarde Core, a "cieñ" pod ni± to Zygarde Cell, które po po³±czeniu staj± siê mózgiem ka¿dej z form tej legendy.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 17 Wrzesieñ 15, 16:00   

Optimusie Zygarde Prime. Z³y Team Deceptiflar atakuje. Musimy co¶ zrobiæ!
Tak my¶lê sobie ¿e nie têdy droga w tworzeniu Pokemonów. Tyle ¿e tak my¶lê sobie za ka¿dym razem jak jaki¶ stworek zostanie og³oszony. Zdanie moje zazwyczaj zmienia siê gdy ju¿ zagram w gry. St±d te¿ na tê chwilê jestem nastawiony doñ neutralnie. Bardziej mnie ciekawi to jak to bêdzie wygl±da³o w grach.
Widz±c czerwone i niebieskie wstawki pomy¶la³em sobie o tym ¿e Rimejki Kanto Confirmed. Jednak zapomnia³ cz³owiek ¿e Red i Green to by³y pierwsze oficjalne gry. Tak¿e to odpada.
Krótko mówi±c. Zygard bardziej mnie interesuje w kwestii gier ni¼li anime.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: