Posty wydzielone w 2009 r. (przez obowi±zuj±ce wtedy g³upie zasady) z tematu Mini Filmy Pokemon
Brawom, a szczególnie za ultra rzadkie
Jack Sparrow napisa³/a:
Mini Filmik Pokemon 3
Szkoda tyko, ¿e Rar, ale... dobrze, ¿e w ogóle jest
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 3 Sierpieñ 12, 18:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Szkoda tyko, ¿e Rar, ale... dobrze, ¿e w ogóle jest
Czy ja wiem czy ten mini filmik do 3 jest zadki? mam go w swojej kolekcji ju¿ do¶æ d³ugo
Bardziej bym powiedzia³ ze film do 2 jest rzadko¶ci± kiedy¶ siê o niego prosi³em na SB i nikt nie mia³ albo nikt nie chcia³ mieæ
Ale swoj± drog± nie wiedzia³em ze do ka¿dego filmu dawali takie mini filmy by³em ¶wiêcie przekonany ze takie mini filmiki s± do 1-3 ¶wietna wiadomo¶æ ze mo¿na co¶ takiego pobraæ na forum.
Czy ja wiem czy ten mini filmik do 3 jest zadki? mam go w swojej kolekcji ju¿ do¶æ d³ugo
Ty, ale kilka lat temu, kiedy w 2008 r. zaczyna³ swoj± karierê niesitniej±cy ju¿ najlepszy polski blog z pl anime pokemon, to minifilm Pikachu&Pichu do Filmu 3, by³ ¶wiêtym Graalem. Jeszcze w 2009 r. nie by³ on na ww. blogu > http://web.archive.org/we...rze-347959.html
A pojawi³ siê on tam prawdopodobnie za Twoj± spraw± po wrzucenie jego przez Ciebie tutaj. Niestety nie mam co do tego 100% pewno¶ci, bo nastêpna kopia na Wa jest dopiero a¿ z 2010 r. > http://web.archive.org/we...rze-347959.html
A na 99% przed publikacj± tego filmu na tym blogu, nigdzie indziej wcze¶niej go nie by³o, bo to ten blog by³ w latach 2008-2010 najwiêksz± skarbnic± dla fana pokeanime i to stamt±d wszystkie ówczesne keskoweczki.pl itp. bra³y odcinki.
Niemniej to prawda, ze mia³e¶ ten film od dawna - ja sam mam odcinki/piosenki z TotallyPkmnPL których w ogóle nie ma nigdzie w necie (a które maj± tylko tacy kolekcjonerzy jak AtoMan czy ja).
M4tEUSh! napisa³/a:
Bardziej bym powiedzia³ ze film do 2 jest rzadko¶ci± kiedy¶ siê o niego prosi³em na SB i nikt nie mia³ albo nikt nie chcia³ mieæ
W sieci kr±¿y³ od dawna. To o Pikachu&Pichu widzia³em "modlitwy" ludzi.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Widzia³em mo¿e ze dwa takie filmiki i przyznam ¿e napisy raczej nie s± potrzebne. Zdecydowana wiêkszo¶æ krótkometra¿ówek skupia siê na postaciach Pokemonów. Z tego co mi wiadomo to Pokemony raczej nie mówi± w zbyt zrozumia³ym jêzyku(8 milionów odcinków, 3 tysi±ce gier i piñset tomów mangi a ja wci±¿ nie odkry³em tego jak je rozumieæ).
Bleh. Nie mniej wydajê mi siê ¿e te odcinki idzie zrozumieæ na samo patrzenie na nie bez s³uchania. Tylko czy warto?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.