Cs 1.6 download czyli najpopularniejsza i przyzajebiaszcza wersja Counter Strike 1.6 Non Steam do pobrania za darmo. Ju¿ chyba nie muszê pisaæ jakim rodzajem gry jest cs 1.6 bo ka¿dy wie ¿e FPS! A teraz do rzeczy, nowocze¶niona gra sprawi ¿e mi³o bêdzie ci siê gra³o. Download Counter-Strike 1.6 z chomikuj i innych stron!
Co takiego posiada ta instalka??:
-Posiada nowe tekstury map!!
-Posiada nowy GUI
-Jest wolny od reklam!
-Polskie serwery w zak³adce internet!
-Brak klucza do Aktywacji!
-Nowe d¼wiêki!
-£adny Gamemenu!
-Boty do grania bez internetu!
Kod:
Instrukcja Instalacji:
1. Pobierz!
2. Uruchom instalator, je¶li masz win 7/8/vista instaluj na innym dysku ni¿ C!
3. ¦wietnie siê baw graj±c w grê!
A teraz linki do pobrania! Nie zwlekaj, uczyñ to ju¿ !
Nie mam nic do ludzi graj±cych w CSa. To spo³eczno¶æ jak ka¿da inna. Ja niestety mia³em to szczê¶cie trafiaæ zwykle na t± bardziej pro gejmersk± czê¶æ spo³eczno¶ci. Poza tym serio. CS. Na forum o pokach. Czy ludzie na prawdê s± tak ma³o ogarniêci czy po prostu robi± to ju¿ mechanicznie
Skoro co¶ jest popularne to wydajê mi siê ¿e wszyscy to ju¿ maj±. A przynajmniej ci co chc± to mieæ. Po kij wiêc to reklamowaæ?
bajceps napisa³/a:
i przyzajebiaszcza
£atthefak is przyzajebiaszcza?
bajceps napisa³/a:
wersja Counter Strike 1.6 Non Steam do pobrania za darmo.
Cuda, wianki, narkotyki, nielegalnie.
A tak serio. 26 z³otych stoi ta Twoja gra. Serio taka cebula ¿e musicie j± piraciæ? Global Ofensive masz za dychê wiêcej. Ba. Jak poszukasz to Valve Complete Packa masz za piêæ dych. I nie mówiê tu o okresie gdzie s± promocje gdzie dorwiesz je du¿o taniej. Okej. Nie jestem ¶wiêty i swego czasu piraci³em mocno ale bez przesady no.
bajceps napisa³/a:
Ju¿ chyba nie muszê pisaæ jakim rodzajem gry jest cs 1.6 bo ka¿dy wie ¿e FPS!
Ju¿ nie muszê pisaæ ¿e to taktyczny FPS. A co mi tam. Nie napisze wam te¿ ¿e to zabawa w policjantów i z³odziei. Tylko ¿e zamiast policjantów s± antyterrory¶ci a zamiast z³odziei s± ci no. No wiesz. No. Terrory¶ci no. Nie napiszê wam te¿ ¿e mo¿na zabijaæ no¿em. Po co mam wam to pisaæ skoro wy to wszystko wiecie!
bajceps napisa³/a:
A teraz do rzeczy, nowocze¶niona gra sprawi ¿e mi³o bêdzie ci siê gra³o.
Nie bêdzie. W takie gry albo siê wymiata albo siê nie gra. Nie ma tu miejsca dla takich osób jak ja które graæ niezbyt dobrze potrafi±. Od razu stajesz siê noobem i w ogóle najlepiej ukrzy¿owaæ takiego w jedn± stronê. Nie masz szans nauczyæ siê w spokoju graæ nie bêd±c wyzywanym ca³y czas.
Spasiba.
bajceps napisa³/a:
Instrukcja Instalacji:
1. Pobierz!
Czekam na instrukcje korzystania z toalety napisan± przez kolegê. Ta na pewno jest przydatna.
Niestety mam Windows 8 i jedynie jeden dysk. Przegra³em i nie zagram.
bajceps napisa³/a:
A teraz linki do pobrania! Nie zwlekaj, uczyñ to ju¿ !
Cuda, wianki, narkotyki, nielegalnie.
A tak serio. 26 z³otych stoi ta Twoja gra. Serio taka cebula ¿e musicie j± piraciæ? Global Ofensive masz za dychê wiêcej. Ba. Jak poszukasz to Valve Complete Packa masz za piêæ dych. I nie mówiê tu o okresie gdzie s± promocje gdzie dorwiesz je du¿o taniej. Okej. Nie jestem ¶wiêty i swego czasu piraci³em mocno ale bez przesady no.
A mo¿e kolega brzydzi siê opodatkowaniem gry, gdyby mia³ j± kupiæ? Mo¿e buntuje siê przeciw wszelkiej opresyjnej w³adzy pañstwowej. Parafrazuj±c klasyka: "musisz zadaæ sobie sympatycznie, ale to sympatycznie wa¿ne pytanie: jak bêdzie w akapie?"
kowalt napisa³/a:
bajceps napisa³/a:
Instrukcja Instalacji:
1. Pobierz!
Czekam na instrukcje korzystania z toalety napisan± przez kolegê. Ta na pewno jest przydatna.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.