POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
1 Luty 17, 09:22
Najlepszy/Najgorszy opening
Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 09, 09:32   Najlepszy/Najgorszy opening

Najlepszy to wedlug mnie ten z serii Advanced. Bardzo podoba mi sie utwor muzyczny z niego.

A najgorszy to rzecz jasna to ten z D&P: Battle Dimension. Strasznie nie podoba mi sie piosenka tytulowa :\

PokeZiom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Cze 2009
Sk±d: PG
Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 09, 11:55   

Najlepszy-indigo
najgorszy-DP: wymiar walki

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 2 Lipiec 09, 09:07   

Pos³uchajcie tego -
http://www.youtube.com/wa...re=channel_page
W³osi sami robia openingi i s± zajedwabiste :P
Drugi biegun pó³kuli - Chiny -
http://www.youtube.com/wa...re=channel_page

A z polskiego to najlepszy opening 4, a najgorszy 3.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

XerowmaX 
Pewnie nie zna PokeMana
Dark_Warrior

Do³±czy³: 09 Lip 2009
Sk±d: z piekla
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 09, 08:16   

Mi tam sie najbardziej podobal opening z serii 1.
Najbardziej mnie wku...rza opening ten chinski co ten UP podal xD

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Lipiec 09, 08:49   

Ostatnio mi siê spodoba³:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=GUYH8_8p_OU

A tutaj
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=GUYH8_8p_OU

denerwuj±cy "czerwony" g³os.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 12, 13:44   

Mi siê podobaj± wszystkie polskie openingi oprócz tego z DP: Wymiar Walki. Najulubieñszy to bêdzie seria 4: dobra muzyka i niez³e wideo. Najgorszy jak ju¿ wspomnia³em WW.

Z angielskich najlepszy z s2, a s³abe wszystkie od DP.

Chaqui 
Pewnie nie zna PokeMana
Muzyka :3

Do³±czy³: 21 Sie 2012
Wys³any: 22 Sierpieñ 12, 13:47   

Moim ''najulubieñszym'' jest opening pierwszej serii (tylko po polsku o dziwo!) Po angielsku nie jest te¿ ¼le, ale wolê polsk± wersjê, chyba z przyzwyczajenia. Za¶ anglojêzycznym, moim ulubieñcem jest opening doMaster Questa. Naprawdê chwytliwy i fajny :D .

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 5 Listopad 12, 15:45   

Póki co przejrza³em tylko te Polskie.

3 jest w moim przekonaniu najlepsiejszy. Tylko nie ten z filmu. Ten z Anime mi siê podoba³. Ten filmowy nie wyszed³ im troszeczkê ;) 1 te¿ jest dobry. Ale tu mo¿e byæ kwestia ju¿ sentymentu. No i tu przynajmniej pe³na wersja jest rozszerzeniem tego co by³o w anime.

A teraz który mi siê nie spodoba³? Ogólnie 10 jest moim zdaniem koszmarny. Nie mój klimat. Czwarty te¿ nie ma ju¿ wed³ug mnie tego uroku. 13 te¿ jest jaki¶ inny.

Reszta ³±cznie z tym najnowszym to takie ¶redniaki.

Sygnatura użytkownika

Sub-Zero 
Pewnie nie zna PokeMana
Z klanu Lin Kuei

Do³±czy³a: 02 Cze 2014
Wys³any: 18 Sierpieñ 14, 15:27   

Kocham wszystkie nie-rapowane polskie. Najbardziej to ten pierwszy i z "Wymiaru Walki". Z obcojêzycznych znam tylko pierwszy po angielsku, i te¿ jest jednym z tych które najbardziej lubiê. *o*

Najgorszy? Tak, jest taki. Straszne fa³sze, straszne... Opening do "Zemsty Mewtwo". ;___;
https://www.youtube.com/watch?v=M-BgAU0NzH8 - 10:02

Sygnatura użytkownika

-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero.
-Will not? Or 'can' not?

Gamer 
Pewnie nie zna PokeMana
Gamer

Do³±czy³: 30 Mar 2015
Sk±d: Rzeszów
Wys³any: 30 Marzec 15, 19:07   

Advanced najlepszy! najgorszego jeszcze nie znalaz³em ;p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów