powiem tyle : UPGRADE KOMPA! i czekamy na emula, widaæ rok 2014 up³ynie mi na graniu w X/Y je¶li wszystko dobrze pójdzie.
a jak siê wkurzê i emul nie wyjdze to i tak kupiê sobie pewnie 2DS'a albo 3DS'a XL
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
ale wiecie, ¿e nintendo zabezpieczy³o swoje gry i Pokemony (i animal crossing) s± na razie niegrywalne? Nie no, ci od gejtweju pracuja nad usuniêciem zabezpieczeñ, jednak troche czasu minie... jak sam za³o¿yciel projektu napisa³ - hackowanie to nie jest co¶, czemu mo¿na daæ deadline i wsio okej... moze to potrwaæ tydzieñ, albo nawet miesi±ce
Pierwszy news o Gateawayu by³ ju¿ daaaawno temu (jako¶ w maju). Z tego co pamiêtam móg³ posiadaæ jedn± grê naraz na karcie pamiêci i wcze¶niej trzeba by³o z romem poczarowaæ.
Nie wiem czy siê cieszyæ, bo gry za darmo, czy nie bo piractwo. Zatem mam stosunek ambiwalentny.
Swoj± drog± d³ugo im to zajê³o, DS by³ szybciej zflashowany ;).
ale wiecie, ¿e nintendo zabezpieczy³o swoje gry i Pokemony (i animal crossing) s± na razie niegrywalne? Nie no, ci od gejtweju pracuja nad usuniêciem zabezpieczeñ, jednak troche czasu minie... jak sam za³o¿yciel projektu napisa³ - hackowanie to nie jest co¶, czemu mo¿na daæ deadline i wsio okej... moze to potrwaæ tydzieñ, albo nawet miesi±ce
dlatego napisa³em "je¶li wszystko dobrze pójdzie".
i tak bêdê zajêty prac±, graniem, pisaniem, dziewczyn± itd wiêc raczej ten czas szybciej zleci
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Wiecie co? Je_aæ ich i ich gateway
je_aæ do potêgi
ch_j im w d_pê
je_aæ, a¿ odbyty im zaczn± krwawiæ
Umieszczanie kodu, który ca³kowicie uszkadza software konsoli tylko po to, aby nie mo¿na by³o u¿ywaæ innych flash cartów, ni¿ te które sami sprzedaj± - maksymalne sk_rwysyñstwo
i ma³o tego, sam fakt ¿e istniej± ludzie którzy ich broni±, budz± we mnie chêci zdetonowania setki bomb atomowych nad ich g³owami
Sorki, ¿e odkopujê temat (proszê siê nie denerwowaæ, jestem tu nowy; nie wiem czy têpy), ale mam pytanie: czy s± ju¿ jakie¶ stronki, gdzie mo¿na pobraæ Pokemon X/Y, oraz Alpha Ruby i Omega Sapphire, czy na razie na to trzeba konsoli 3DS, która kosztuje kilkaset z³otych? (które póki co, na szczê¶cie dzieli mnie d³ugi czas, gdy¿ jestem przy Pokemon Diamond)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.