Niestety. Nie do¶æ, ¿e nie do pobrania (online mnie nie interesuje) to jeszcze z pierwszego sezonu nie ma odcinków... Ale i tak dziêki za zainteresowanie.
Kto¶ jeszcze co¶?
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Na Darkwarezie widzia³em jakie¶ linki. Nawet dzia³aj±ce. Ale badziewny serwer.
Je¿eli jara Ciê mêczenie siê z tym to tutaj na samej górze bêd±:
Niestety. Nie do¶æ, ¿e nie do pobrania (online mnie nie interesuje) to jeszcze z pierwszego sezonu nie ma odcinków... Ale i tak dziêki za zainteresowanie.
Kto¶ jeszcze co¶?
Masz tam odpowiednie sezony i obok masz dwa s³owa: pobierz i ogl±daj.
Klikasz na pobierz i pojawiaj± siê posty z linkami.
Wystarczy poszukaæ.
Z góry przepraszam za od¶wie¿enie w±tka, ale szukam pierwszych wersji Pokemonów, a mianowicie w sk³adzie Ash, Misty i Brock. Nigdzie nie mogê znale¼æ z dzia³aj±cymi linkami :/
Móg³by kto¶ podrzuciæ? Najlepiej jak by by³y na fireshark lub turbobit, bo mam tam jeszcze premium, ale inne hostingi te¿ mile widziane
Z tego co siê orientuje to ten sk³ad by³ do sezonu 6, ale mogê siê myliæ :/
Ostatnio zmieniony przez Zaroowek 30 Listopad 15, 15:29, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.