Ale podtytu³y w nazwach kolejnych czê¶ci gier Pokemon to kolory, wiêc powinno byæ SercoZ³oty i DuszoSrebrny, czy co¶ w tym gu¶cie.
vabi, tak czy owak jest dobrze, nie narzekajmy zbytnio ju¿ na starcie, pozatym, na moje ucho brzmi to tak samo wiêc nie widzê ¿adnego problemu.
chwali siê ch³opakom, chwali, oby tylko nak³adka patchuj±ca wspó³gra³a z hackami a bêdzie git
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 14 Styczeñ 15, 17:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Proszê najwy¿sze si³y, aby nie uda³o im siê przet³umaczyæ i tego nie robili.
Z£OTE SERCE I SREBRNA DUSZA :' DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja nie wiem optic co ci nie pasuje.
I tak t± nazwê widzisz na tittle screenie który ogl±dasz krócej ni¿ sekundê ( chyba ¿e lubisz pos³uchaæ nutki, wtedy trochê d³u¿ej. )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Zgadzam siê, lepiej poczekaæ na koñcowe efekty. Przynajmniej mo¿na co¶ zrozumieæ z dialogów postaci. Wiêc cierpliwie czekam na wyniki t³umaczenia.
Luz, bêd± dzia³aæ. Pamiêtaj, ¿e to jest hack, wiêc kody bêd± sprawne jak w oryginale. Tylko pamiêtaj, ¿e np. Z³ote Serce bêdzie akceptowaæ kody z HeartGold.
To niesamowite ¿e scena dzia³a. Do tego dzia³a tak jak powinna. Nie informowali¶cie o pracy co sprawi³o ¿e mieli¶cie spokój. Zapewne przy Emeraldzie dostawali¶cie pierdyliard pytañ o postêp i datê wydania. Tu macie ju¿ ~76% t³umaczenia gotowego. Na prawdê czad. Mimo i¿ sam nie zagram(od kiedy przerzuci³em siê na 3DSa to nie piracê ju¿ w 100 pro) to bardzo cieszê siê i hajpuje wasze dzia³ania.
Zastanawiam siê jednak czy macie jak±¶ wiedzê o popularno¶ci projektu. Przyznam szczerze nie orientuje siê w emulacji DSów ale pamiêtam ¿e z HG/SS by³y zawsze problemy. Nie mniej macie posiadaczy DSów i Flashcartów. Jednak czy jest ich wystarczaj±co du¿o by t³umaczyæ dla nich grê? Nie mam w±tpliwo¶ci ¿e zagra w ni± zdecydowanie mniej osób ni¿ w Fire Redy czy Emeraldy. Czy bêdzie to wystarczaj±co du¿o? Nie chcê nikogo zniechêcaæ ale szkoda by³oby gdyby praca posz³a na marne :/
Blah. W przysz³o¶ci planujecie wydanie B/W a potem B2/W2?
Vabigoon napisa³/a:
Ale podtytu³y w nazwach kolejnych czê¶ci gier Pokemon to kolory, wiêc powinno byæ SercoZ³oty i DuszoSrebrny, czy co¶ w tym gu¶cie.
Dawno i nie prawda.
Kryszta³owy? iksowy? igrekowy? Omega Rubinowy? Alfa Szafirowy? Nie znam siê na kolorach(b±d¼ co b±d¼ jestem facetem) ale jako¶ tak nietenteges ta teoria. O ile pasowa³o to to na pocz±tku to z czasem sta³o siê passe.
Przyznam szczerze nie orientuje siê w emulacji DSów ale pamiêtam ¿e z HG/SS by³y zawsze problemy. Nie mniej macie posiadaczy DSów i Flashcartów. Jednak czy jest ich wystarczaj±co du¿o by t³umaczyæ dla nich grê?
problemy z grami s± w dalszym ci±gu, nawet wiêksze ni¿ z B/W/W2/B2.
HG/SS mia³o pierwsz± , najbardziej nierozgarniêt± wersjê Patcha AP i dalej trudno jest j± zdj±æ tak by dzia³a³a ka¿demu i na ka¿dym sprzêcie.
Mimo to, jak kto¶ bêdzie chcia³ zagraæ, czy to na emulu czy na flashcardzie, to zagra i tak, problemy te nie s± jakie¶ znowu wielkie ( randomowe freeezey które da siê unikn±æ zapisuj±c czêsto grê, tak na przyk³ad ), graczy Nina mamy w polsce du¿o, i nawet je¶li nie posiadaj± DS'a to maj± emulatore ( albo z okazji wydania patcha siê w niego zaopatrz± ).
HG/SS to popularne gry w dalszym ci±gu, projekt jak najbardziej ma przysz³o¶æ bo gra ma najwiêcej zawarto¶ci ze wszystkich gier na DS'a z poksami .
wspieraæ projekt kowalt, wspieraæ.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Luty 15, 06:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.