Na tym forum jestem od dawna ale niestety zapomnia³em o tym fakcie. Ogólnie jestem Bartek mam 22 lata (niestety czas za szybko mija...), interesujê siê Pokemonami, anime, sportem, grami. Jestem samotnikiem, no-lifem, mam fobiê spo³eczn±, depresjê, nerwicê itd. W wolnych chwilach streamujê na twitchu - link w sygnaturze (w tej chwili Pokemon Leaf Green), wiêc je¶li kto¶ mia³by chwilê czasu to zapraszam, mo¿na wchodziæ (prawie) codziennie, zaczynam ok. 20-21. No to tyle - pewnie i tak nikt nie odpisze ale przynajmniej napisa³em co¶ o sobie.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Rattata 2 Pa¼dziernik 14, 13:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Cze¶æ Bartek. W koñcu jaki¶ mój rówie¶nik na Collecie. Pamiêtaj ¿e my stare dziady musimy trzymaæ siê razem.
Muszê przyznaæ nigdy nie ogl±da³em jak kto¶ strimuje Pokemony(chwilê Archona podczas Pokemon Monday ale to kwadrans). Nigdy nie rozumia³em idei ogl±dania jak kto¶ gra skoro mo¿na zagraæ samemu. Nie mniej podziwiam takich ludzki którym siê chce. Mo¿e spróbujê zajrzeæ do Ciebie jak bêdziesz nagrywa³. Zobaczymy.
Cytat:
interesujê siê Pokemonami, anime, sportem, grami. Jestem samotnikiem, no-lifem, mam fobiê spo³eczn±, depresjê, nerwicê i
Poza zainteresowaniem sportem wszystko siê zgadza. Do tego ja zosta³em zmuszony do strachu w¶ród ludzi(i to m³odych dziewczyn) wiêc wiesz :P
Blah. Witamy w naszej bajce. Nie zwa¿aj siê na takiego jednego co hejtuje wszystko ostatnio i daj nam okazjê do popisania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.