Mega Slowbro trac±cy Regeneratora. W zamian za przywracanie sobie HaPe przy wymianach otrzymuje obronê przed krytykami. No có¿. Nie wiem czy podwy¿szone staty to zrekompensuj±. Gra³em chwilê Slowkingiem{pozdrawiam Nena) i by³ bardzo fajny. W±tpie by jego wersja Mega sprawdza³a siê tak dobrze.
Audinho wygl±da ciekawie. W sensie ¿e zmienia siê mocno. W sumie tego typu zmian oczekiwa³bym je¶li chodzi o Mega. Jednak warto¶ci te¿ nie widzê wiêkszej je¶li chodzi o walki. Zobaczymy jak staty i czy ataki jakie¶ dostanie. No i jest pierwszym stworem z Unovy z Mega. Czekamy na kolejne.
Dobil mnie jeszcze Salamance. Jako mega wyglada jak zamkniety w kaftanie bezpieczenstwa z nalozonymi wielkimi szczypcami, a Altaria.... No blagam Jak po bitwie na poduszki albo porzadnym tarzaniu sie w sniegu
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 14 Sierpieñ 14, 14:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Próbowa³em. Chcia³em. Ale nie znalaz³em na filmie Mega Slowbro.
Ale Audinho. Do movepoolu dojdzie Misty Terrain. To ostatnie to Flare Blitz a przynajmniej Charek wykonuje podobnie. Po ¶rodku czym wali nie wiem :/ Ale widaæ zmiany z atakach. Fajnie.
róbowa³em. Chcia³em. Ale nie znalaz³em na filmie Mega Slowbro.
mea culpa, to z po¶piechu
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Co¶ siê chyba spsu³o, bo by³am pewna, ¿e pisa³am jakiego¶ posta tutaj. o: Ale to chyba lepiej, teraz ³adniej je opiszê.
A ja jestem inna, handlujcie z tym... o: Z tych "starych" mega ewolucji (tzn z tych z X i Y) podobaly mi siê wszystkie (oprócz czarnego Charizarda za co dostanê w pysk ), a tutaj... prawie ¿adna... ;_;
Ale po kolei:
Salamance - PODOBA MI SIÊ! Wygl±da gorzej ni¿ normalny Salmance, ale nie jest tak ¼le... Naprawdê fajny jest.
Altaria - nie podoba mi siê. Oryginalna te¿ ³adna wg mnie nie jest, ale ta jest jeszcze gorsza... ;_;
Lopunny - wygl±da du¿o ³adniej ni¿ oryginalny ale te¿ tak nie za dobrze. Chocia¿ bardzo z³y nie jest.
Metagross - nie podoba³ mi siê normalny, a ten jest ca³kiem fajny. Ale ³adny jest chyba tylko przez porównanie, ogólnie to mog³abym mu daæ max 6,9/10.
Slowbro - co wy chcecie, wygl±da przemila¶nie. ^0^ Mo¿e to ja mam dziwny gust, ale do twarzy mu z t± muszl± na ca³... albo raczej tej muszli z wci¶niêtym slowkiem...
Audino - nie podoba mi siê, a oryginalny by³ ca³kiem fajny. Szkoda.
Tak, mam dziwny gust.
Aha. Dodatkowe ruchy za przebranie Pikachu to za ma³o. Nie wiem ile by mi musia³ kto¶ zap³aciæ zeby ubraæ swojego Pikacza w to co¶. Ale jak siê komu¶ podoba to spoko.
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Salamence - Ciekawostk± jest fakt ¿e na animacji z trailera wyra¼nie widaæ ¿e posiada przednie ³apy... po prostu chowa je by nadaæ sobie aerodynamiczno¶ci :V
W sumie po przeczytaniu info z dexa o Bagonie i jego marzeniu o lataniu to stanie siê poke-odrzutowcem ma sens...
Altaria - Przytula³bym i ¶ciska³bym...
Lopunny - mi³o, nie spodziewa³em siê megaewolucji dla tego pokemona. Wygl±d jest "ok" ale Normal/Fighting z Scrappy i HJK brzmi dobrze.
Slowbro - Z pocz±tku jak go zobaczy³em to nie wiedzia³em co o nim my¶leæ... ale w sumie wygl±da tak zabawnie i g³upkowato ¿e nie da siê go nie lubiæ. Shell Armor zamiast Regenerator nie jest wielk± strat± IMHO. Po prostu bêdzie nieco bardziej "stacjonarnym" wallem.
Audino aka. Worek z Expem - Typowo stworzona pod double battle. W single jak zwykle bezu¿yteczna.Wygl±d... dziwny ale zno¶ny.
Nie podoba mi siê :/
Ma nowy atak taki jak Draco Meteor ale to ona jest Meteorem. Najpewniej typ Fly. I nowe Ability z now± pogod±.
Ale gdy zacznê graæ i j± zobaczê to bêdzie mega hajp. Jak zawsze.
Poza tym na serebii mo¿ecie zobaczyæ historiê o Primal Pogodynkach i Mega Rayquazie. Historia mi siê akurat podoba. Na jej podstawie mo¿na wyci±gn±æ czym siê ró¿ni Mega od Primal.
Wybaczcie ale post skopiowany mój z foruma innego. Zazwyczaj pisam oddzielnie dla wszystkich ale dzi¶ mam lenia:
Nowe Coro Coro. Rimejki Ho³en wiêc co¶ o Ho³en by siê przyda³o. Zaczynajmy:
Mega Bedrill. Typy te same. Za to ma Ability. Adaptability. Dla przypomnienia zwiêksza si³ê STABu. Trawiaste Pokemony ju¿ siê mog± baæ. Ca³a reszta raczej niekoniecznie :P
Mega Pidgeot. Pospolity ptak dosta³ Mega. Pidgeot. Mega. Meh. Uciêli mu grzywkê. Czy¿by po Fabolous Ampharosie poszli w drug± stronê. Typing bez zmian. No Guard dostanie. Czy¿by mieli mu daæ jaki¶ atak który ma problemy z trafialno¶ci±?
[center[pimg[http://serebii.net/corocoro11146.jpg[/img][/center]
Heheszki. Rok po tym jak hackierzy je odkryli w koñcu Ninny ods³oni³o karty. Mega Lati@sy. Co ciekawe dostan± swoje sprity do latania. Ale o tym za chwilê. Niestety w Sapphirah bêdzie czerwony(to znaczy ¿e chêtnie siê wymieniê na niebieskiego :P). Ale. Ponoæ Eon Ticket ma byæ dystrybuowany. To oznacza ¿e, byæ mo¿e, jest szansa na to ¿e obydwa Lati bêd± w grach. Trzymam rêkê na pulsie.
#Chiñskieznaczki #co¶odemie #nikogo
A kogó¿ my tu widzimy? Czy to nasi ulubieñcy z Unovy i Sinnoh? Tak. Wracamy do Lati@sów. Lataj±c na nich bêdzie mo¿liwo¶æ trafiæ na tê dwójkê. Czyli oni te¿ bêd± lataæ? Po lewej stronie mamy portal. Czy¿by Distortion World? Marzenia(tak jestem fanem tego ¶wiata). Zak³adam ze chodzi o Dialgê i Palkiê. Natomiast po prawej czarne chmury(pamiêtacie mapê Ho³en z czym¶ takim?). Zapewne tu Reshiram i Zekrom.
Na jakiej¶ stronie która nie jest serebii napisali ¿e w X/Y i OR/AS bêd± wszystkie legendy. Czyli trza zgarniaæ Eventy. Dianice ma byæ w polszy ponoæ nied³ugo.
#jaramsiêjakmoj±obecn±przysz³±/niedosz³±
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.