-Mega Salamance, Dragon, abillity: Arilate
-Mega Altaria, Dragon/Fairy, Abillity: Pixilate
-Mega Lopunny, Normal/Fighting, Abillity: Scrappy
-Potwierdzono ¿e ujawnione wcze¶niej Pikachu w istocie s± kostiumami contestowymi i gdy pikachu za³o¿y inny kostium, to zyskany inny ruch. I tak, Pikachu Rockstar dostaje Meteor Mash, Pikachu Ph. D dostanie ruch Electri Terrain, Pikachu Pop Star - Drainning Kiss, Pikachu Belle dostaje Icicle Crash a Pikachu Libre Flying Press.
-Potwierdzono te¿ ¿e przy contestach spotkamy idolkê contestów Luciê która pomo¿e nam na starcie.
-Ujawniono te¿ specjalny event z Shiny Beldumem trzymaj±cym MegaStone który pos³u¿y do ewolucji w Mega Metagrossa którego widzieli¶my wcze¶niej
Wiemy te¿ ¿e podczas contestów bêdzie mo¿na doprowadziæ do Mega Ewolucji poprzez wype³nienie Miernika Ekscytacji ( excite meter ), gdy bêdzie pe³en, bêdzie mo¿na ewoluowaæ pokemona co zapewni nam dodatkowe punkty.
na trailerze mo¿na w akcji zobaczyæ wszystko powy¿ej
Wyciek z koreañskiego serwisu ujawni³ kolejne megaewolucje, tym razem mowa o Mega Audino i Mega Slowbro Mega Audino jest typem Normal/Fairy i ma abillity Healer za¶ Mega Slowbro ma ablillity Sheel armor.
Teraz torchê wyja¶nien co do ujawnionych wcze¶niej poków:
Cosplay Pikachu ( czyli ten od przebieranek ) bêdzie jedynym który bêdzie móg³ siê przebieraæ, normalna mysza nie dostanie tej mo¿liwo¶ci.
Mega Lopunny dostanie kopa do Attacku i Speeda, Mega Salamence do obrony a Mega Altaria bêdzie mieæ podwy¿szony Attack oraz Special Attack, z ma³ym dodatkiem do obrony.
Powróc± tak¿e Hordy ( czyli grupowe bitwy z dzikimi pokemonami ) i maj± byæ trudniejsze ni¿ w X/Y.
A teraz o contestach:
U¿ywaj±c kamerki z 3DS'a bêdziemy mogli przenie¶æ siê na halê pokazow± gdzie bêdziemy mogli pomóc naszemu pokemonowi zbieraj±c dla niego fanów którzy bêd± nas obdarowywaæ itemami i jagodami co potwierdza powrót pokeblocków
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Sierpieñ 14, 06:42, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
dodano link do trailera na koñcu pierwszego posta
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Internety hecj± Salamanca. Resztê propsi±/obojêtnie im.
Ja siê z g³osem wstrzymuje a¿ nie ujrzê tego w grze. Do wiêkszo¶ci Mega Ewolucji by³em przekonany sceptycznie do czasu a¿ nie zobaczy³em ich na konsoli podczas grania. I wtedy s± jak najbardziej spoko. A ¿e sta³em siê jaki¶ czas temu fanem Mega Ewolek to liczê na wiêcej lecz na wiêksz± ró¿nicê typow±. Kolejne smoki. Okej. Wraz w wprowadzeniem wró¿ek ten typ sta³ siê s³abszy(jako typ zawsze taki by³. Nadrabia³ wysokimi statami stworów) to daj± im Mega(które zwiêkszaj± staty jeszcze bardziej :/).
Loppuny z Scrappy pewno przejdzie na powa¿nie do competetivu. No i jest stworkiem spoza trzeciej geny. Czyli jest szansa na kolejne takie.
Salamance dosta³ takie sobie ability. Przynajmniej je¶li bêdzie dzia³a³o jak Pixiliate i inne.
Altaria sta³a siê natomiast jedyn± wró¿k± która zna Dragon Dance. Nowego wymiatacza witam.
KOLEJNE EWOLUCJE
Wyciek z koreañskiego serwisu ujawni³ kolejne megaewolucje, tym razem mowa o Mega Audino i Mega Slowbro Mega Audino jest typem Normal/Fairy i ma abillity Healer za¶ Mega Slowbro ma ablillity Sheel armor.
Teraz torchê wyja¶nien co do ujawnionych wcze¶niej poków:
Cosplay Pikachu ( czyli ten od przebieranek ) bêdzie jedynym który bêdzie móg³ siê przebieraæ, normalna mysza nie dostanie tej mo¿liwo¶ci.
Mega Lopunny dostanie kopa do Attacku i Speeda, Mega Salamence do obrony a Mega Altaria bêdzie mieæ podwy¿szony Attack oraz Special Attack, z ma³ym dodatkiem do obrony.
Powróc± tak¿e Hordy ( czyli grupowe bitwy z dzikimi pokemonami ) i maj± byæ trudniejsze ni¿ w X/Y.
A teraz o contestach:
U¿ywaj±c kamerki z 3DS'a bêdziemy mogli przenie¶æ siê na halê pokazow± gdzie bêdziemy mogli pomóc naszemu pokemonowi zbieraj±c dla niego fanów którzy bêd± nas obdarowywaæ itemami i jagodami co potwierdza powrót pokeblocków
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Sierpieñ 14, 06:42, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
je¿eli tak wygl±da slowbro, to chyba domy¶lacie siê jak bêdzie wygl±daæ mega slowking, racja?
jak arabka, widaæ bêdzie tylko nogi i rêce i bêdzie otwór na oczy. MASAKRA!
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.