Porygon-Z jest ciekawym egzemplarzem. Dziwi± mnie ponadto interesuj±ce umiejêtno¶ci Rotoma i wygl±d Forreseeda. To te dziwniejsze na pierwszy rzut oka
Diglett przypomina mi s³odko¶æ. Jest taki przes³ita¶ny, ¿e wstawili go nawet na Revie na portalu w filmiku. Diglett siê uda³, ale nie Dugtrio.
ch³opie ty serio masz 13 lat? jak to mo¿liwe ja mam 12 i nie zachowujê siê jak jaka¶ dziewczynka(bez obrazy)która p³acze na widok np sableye! jaki mo¿na w wieku 13 lat nawaæ diglleta s³kta¶na s³odko¶c?
ale ¿eby nie by³o offtopu to
Sableye fioletowy cz³owiek z diamentami zamiast oczu
Ch³opie zdrad¼ nam sekret. Jak mo¿na siê odm³odziæ? Czy to mo¿e podró¿ w czasie?
No dobra. A co do tematu.
Dziwne Pokemony? Ciê¿ko co¶ wymy¶liæ. Na pocz±tku wiêkszo¶æ nowo pokazywanych Pokemonów by³a dla mnie dziwnymi(szczególnie IV i V generacja). Ale w koñcu zacz±³em zauwa¿aæ ich urok.
No ale jakbym mia³ kogo¶ typowaæ ot by³by to Jynx. Nie wiem co æpali twórcy tego stwora ale nie chcia³bym byæ razem z nimi.
No i jako¶ wci±¿ nie mogê poj±æ idei Pokemona ¯yrandola.
Ch³opie zdrad¼ nam sekret. Jak mo¿na siê odm³odziæ? Czy to mo¿e podró¿ w czasie?
No dobra. A co do tematu.
Dziwne Pokemony? Ciê¿ko co¶ wymy¶liæ. Na pocz±tku wiêkszo¶æ nowo pokazywanych Pokemonów by³a dla mnie dziwnymi(szczególnie IV i V generacja). Ale w koñcu zacz±³em zauwa¿aæ ich urok.
No ale jakbym mia³ kogo¶ typowaæ ot by³by to Jynx. Nie wiem co æpali twórcy tego stwora ale nie chcia³bym byæ razem z nimi.
No i jako¶ wci±¿ nie mogê poj±æ idei Pokemona ¯yrandola.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.