Pokelife jest dobr± gr± w porównaniu do gier jej podobnych. Powsta³o PokeWars i wiele innych ale PokeLife by³o pierwsze i ma ju¿ wprowadzone 4 generacje czyli je¶li siê nie mylê najwiêcej z tego typu gier. Polecam dla fanów pokemonów bo kto nie spróbuje ten nie nie mo¿e siê wypowiedzieæ, a na zabicie czasu jest spoko Ja ju¿ nabi³em 53 lvl wiêc ca³kiem nie¼le.
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Pokelife jest dobr± gr± w porównaniu do gier jej podobnych.
Je¶li co¶ siê wyró¿nia porównuj±c do gówna to wci±¿ jest jedna kupa :/
adus7 napisa³/a:
Powsta³o PokeWars i wiele innych ale PokeLife by³o pierwsze i ma ju¿ wprowadzone 4 generacje czyli je¶li siê nie mylê najwiêcej z tego typu gier.
OMAJGAD. Cztery generacje. Wci±¿ s± trzysta stworów do ty³u. Pi±ta generacja wysz³a trzy lata temu je¶li mówimy o hameryce. Trzy lata w plecy. Nie ma siê czym chwaliæ.
adus7 napisa³/a:
Polecam dla fanów pokemonów bo kto nie spróbuje ten nie nie mo¿e siê wypowiedzieæ, a na zabicie czasu jest spoko Ja ju¿ nabi³em 53 lvl wiêc ca³kiem nie¼le.
Tu dla odmiany siê zgodzê. Jak piszê odpisa na PBFa i chcê odpocz±æ od ¶cian tekstu wrzucam na sekundê Pokelifa. A raczej wrzuca³em. Teraz wolê inne cosie dla ogarniêcia wzroku. Gra³em za czasów gdy wprowadzali drug± generacjê. Stworki na 48-40 lvlu. Chêtnie pooddaje je¶li komu¶ siê przydadz±. Jak sprawdza³em to konto stoi.
Nie mniej wci±¿ uwa¿am ¿e gra w takie gry to kompletna strata czasu. Zw³aszcza w momencie gdy odkry³em dobrodziejstwa Steama i pierdyliarda promocji. Niestety ¶wiat poszed³ do przodu. IMHO nie ma na nim miejsca dla Tibii czy Pokelife. Jednak z dziwnych i niewiadomych mi powodów wci±¿ w to gracie. Zamiast przestaæ i zmusiæ twórców do stworzenia czego¶ lepszego to godzicie siê na te parówki które oni wam podaj±? Dlaczego skoro mo¿na mieæ prawdziw± ¶l±sk± zamiast tego?
Dlaczego skoro mo¿na mieæ prawdziw± ¶l±sk± zamiast tego?
ale ¶l±ska ssie ( przynajmniej dla mnie ) wolê dobrego kabanosa ale ³apiê o co ci biega.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Wiadomo ¿e ¶l±ska to kie³ba dla mot³ochu ale z Grilla dobra. Przynajmniej taka jak± mi podaje mi³a pani w sklepie
Z reszt±. Nawet je¶li ¶l±ska bêdzie jakimi¶ ¶rednimi gierkami to wci±¿ lepsze od pokelajfów(aka parówki w których jedyne miêso znajdziesz je¶li odgryziesz sobie palca wpierniczaj±c je :/ )
Sam widzisz Kowalt te¿ gra³e¶ wiêc pewnie i mnie wku... jak wiêkszo¶æ podobnych do tego gier gdzie siê "pyka" i nabija lvl i usunê konto bo zawsze usuwam ¿eby po roku nie wróciæ( a gra³em vendetta, darkorbit, co¶ o vamiprach, jakiego¶ footbal managera i reszty nie pamiêtam) a narazie mam i gdzie¶ reklamowaæ siê trzeba Jak kto¶ ma ochotê zacz±æ to lepiej niech przy tym przys³u¿y siê innym
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.