POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PokeSerwis 2014 - oficjalny temat
Autor Wiadomo¶æ
Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 14, 21:47   

To uczucie, kiedy kto¶ k³amie, a ty znasz prawdê :D

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 14 Lipiec 14, 19:06   

Nowa porcja pytañ, prosto od Conquesta:
- czy PokeSerwis bêdzie mieæ forum, a je¶li tak to nowe czy bêdzie stara³ siê nawi±zaæ wspó³pracê z którym¶ z ju¿ istniej±cych?
- czy osoby robi±ce reaktywacjê by³y aktywne na PPS, pomijaj±c tego "co najmniej jednego ze starej redakcji"?
- czy bêdziecie nawi±zywaæ do starego PokeSerwisu, a je¶li tak to w jaki sposób?
- jak to jest z pozwoleniami od Raika i Extremera?

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 14, 08:09   

Czy data opublikowania pierwszego postu w tym temacie mo¿e oznaczaæ, ¿e ta rzekoma "reaktywacja PokeSerwisu" jest nierzeczywista? :D

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 14, 08:19   

strona tego nowego pokeserwisu rzekomo wci±¿ co¶ odlicza ( a przynajmniej tak mi siê wydaje ) wiêc cholera wie

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 15 Lipiec 14, 11:15   

Inaka napisa³/a:
Czy data opublikowania pierwszego postu w tym temacie mo¿e oznaczaæ, ¿e ta rzekoma "reaktywacja PokeSerwisu" jest nierzeczywista? :D

Wzi±³em to pod uwagê, ALE, pierwsza wzmianka pojawi³a siê 18 marca a poza tym raczej nie ci±gnêliby kawa³u primaaprilisowego do lipca, nieprawda¿? Byæ mo¿e data zosta³a wybrana celowo, aby podnie¶æ zainteresowanie.

DominLoL napisa³/a:
strona tego nowego pokeserwisu rzekomo wci±¿ co¶ odlicza ( a przynajmniej tak mi siê wydaje ) wiêc cholera wie

Odlicza czas do rocznicy zamkniêcia PokeSerwisu, czyli dnia, w którym najpó¼niej nowy PS ma siê otworzyæ.

Czekamy.

lefluor 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 18 Lip 2014
Wys³any: 18 Lipiec 14, 21:27   

A to ja te¿ mam pytanie. Zainwestujecie w odkupienie starej domeny pokeserwisu czy bêdziecie jak dotychczas u¿ywaæ brzydkiej i niefunkcjonalnej .tk?

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 18 Lipiec 14, 23:16   

lefluor napisa³/a:
A to ja te¿ mam pytanie. Zainwestujecie w odkupienie starej domeny pokeserwisu czy bêdziecie jak dotychczas u¿ywaæ brzydkiej i niefunkcjonalnej .tk?

Wg danych z facebooka domena .tk jest tymczasowa.

lefluor 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 18 Lip 2014
Wys³any: 19 Lipiec 14, 01:16   

To tylko po³owiczna odpowied¼. Wiemy, ¿e zmieni± domenê, nie wiemy jednak na jak±. W gruncie rzeczy nie wyobra¿am sobie czego¶ w stylu pokeserwis.net, bo zwyczajnie brzmi to jak kiepska podróba. Z drugiej strony raczej nikt nie kupi starej domeny za 4 stówy.
Ostatnio zmieniony przez lefluor 19 Lipiec 14, 01:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeSerwis 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Kwi 2014
Wys³any: 26 Lipiec 14, 21:53   

// przepraszam za brak polskich znakow.

Z góry przepraszam za ostatnia przerwe w aktywnosci w temacie jak i na facebooku. Spowodowane jest to dosyc nikla aktywnoscia w projekcie (wszystko idzie o wiele wolniej, nie siê spodziewalismy) - tu jednak muszê przyznaæ, ¿e to wszystko zaczelo nas przerastaæ, a dodam, ze cala obecna redakcja jest ju¿ doros³ymi lud¼mi, a co poniektórzy maj± ju¿ nawet rodzinê i dzieci :)

Dziêkuje Conquestowi za zainteresowanie, które wykazuje na PW na facebooku - tam na pewno czêciej zerknie kto z nas, ni¿ tu.

A wiêc, zacznijmy.

Cytat:
Nowa porcja pytañ, prosto od Conquesta:
- czy PokeSerwis bêdzie mieæ forum, a jeli tak to nowe czy bêdzie stara³ siê nawi±zaæ wspó³pracê z którym z ju¿ istniej±cych?
- czy osoby robi±ce reaktywacjê by³y aktywne na PPS, pomijaj±c tego "co najmniej jednego ze starej redakcji"?
- czy bêdziecie nawi±zywaæ do starego PokeSerwisu, a jeli tak to w jaki sposób?
- jak to jest z pozwoleniami od Raika i Extremera?

Forum nie jest dla Nas obecnie priorytetowom spraw± - chcemy stworzyæ aktywn± stronê o Pokemonach. Niewykluczamy wspó³pracy z którym z forum z istniej±cych, jak i stworzenie w³asnego.

By³y aktywne, a nawet i s± :)
Nawi±zywanie do starego PokeSerwisu, jeli mo¿esz, rozwiñ co masz na myli :)
Z pozwoleniami, najlepiej spytaæ siê ich samych :)

Cytat:
Odlicza czas do rocznicy zamkniêcia PokeSerwisu, czyli dnia, w którym najpó¼niej nowy PS ma siê otworzyæ.

Odliczaæ odlicza, ale, nie wiadomo, czy z napisu "czwartej" nie zrobi siê "pi±tej". A dlaczego? Postaram siê to w doæ kumaty sposób wyjaniæ.

Nie chcemy udostepniæ strony na której treæ bêdzie kula³a - czyli powiedzmy, kategoria z Gold/Silver/Crystal bêdzie na wypasie - a np. Ruby/Sapphire - wieci³a pustkami. Chcielibymy, by gry z g³Ã³wnej serii w chwili udostêpnienia by³y takie, w których ju¿ nic nie bêdzie do poprawienia. Wszystko (przynamniej dot. g³Ã³wnej serii gier) musi, po prostu MUSI byæ dopiêta na ostatni guzik.

Cytat:

Domeny .pl nie uda³o nam siê odzyskaæ, gdy wygasa³a w tym roku (tak, chcielimy to zrobiæ, nawet zap³acilimy za to, lecz nie mylelimy, ¿e bêdzie równie¿ oferta inna, by przebi³a nas na aftermarkecie) - czy bêdziemy buliæ 390z³ za odkup? Na dzieñ dzisiejszy - nie ma mowy. Co do oficjalnego adresu - na razie pozostawiam bez komentarza. Domena .tk jest tymczasowa, ale zapewnie bêdzie jedn± z kilku alternatyw.

Dziêkuje i pozdrawiam z wakacji :)
Ostatnio zmieniony przez PokeSerwis 26 Lipiec 14, 21:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 26 Lipiec 14, 23:03   

Tak. Moje pozwolenie jest, je¶li o to chodzi - a w sam projekt, ja siê nie anga¿ujê.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: