A ja lubiê Red... i Blue... ewentualnie Green. OCZYWI¦CIE TE¯ YELLOW! :3
No i jeszcze Crystal... Crystal musi byæ.
Potem Sapphire... troszkê Ruby... a Emek... no nie wiem, trochê mnie irytuje.
FireRed i LeafGreen bêdê te¿ wspomina³, g³ównie przez Monotype.
Z nowszych gra³em w D/P i mi siê spodoba³y, w Platynê gra³em za krótko, by wiedziec czy jest fajna.
A w resztê tych nowych cosiów nie gra³em.
Ale je¶li mam wybraæ swoj± ulubion±... to chyba Yellow. Wraca³em do niej wiele razy, a najczê¶ciej z powodu, ¿e mamy chodz±cego ze sob± poka. A poza tym, uwielbia³em postaæ Yellow z mangi. Niedawno wysz³o HG i SS... no i tak jako¶... przypomnia³y mi siê te wczesne czasy...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ulubiona... ach ciê¿kie pytanie.
Zdecydowanie Gold i Platinum je¶li o g³ówne chodzi.
Gold - te stare czasy, gdy siê gra³o po nocach, gdy siê na podwórku z kole¿ank± k³óci³o, czy czekaæ do nocy i robiæ Umbreona, czy mo¿e lepiej Espeona w dzieñ... No i dwie krainy...
Wprawdzie remake te¿ jest ¶wietny, ale jednak pierwotna wersja budzi te... uczucia
Platinum - ulubiona, ale pod wzglêdem fabu³y
A je¶li o poboczne chodzi... Pokemon Conquest ^o^ Me gusta Nobunaga
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ja uwielbiam pokemon Emerald, dlatego, ¿e takjakby by³a to moja pierwsza gra z serii pokemon w jak± gra³em. Drug± jest FireRed, bo by³a to pierwsza gra, któr± przeszed³em. Podobaj± mi siê jeszcze gry II geny i ich remake, bo tak jak starsi gracze poczu³em magiê tego niezwyk³ego regiony jakim jest Johto.
Sygnatura użytkownika
FC SoulSilver: 1636 6149 6612
FC Black: 3354 1520 2545
FC White 2: 0433 6082 3514
Na pierwszym miejscu jest Crystal, g³ównie dla tego, ¿e Johto to mój ulubione region. Potem Yellow i Emerald. Z nowszych jest White, a ze spinn-off'ów PMD: Red i Pinball RS.
Ostatnio zmieniony przez Ketchup 27 Pa¼dziernik 13, 05:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zdecydowanie SS.po 1 najdluzsza z gier,po drugie Pok chodzi za nami super sprawa jak Charizard za mna smiga uwielbiam to wczesniej gralem w FR ale skoro w SS wraca sie do Kanto to jest to zdecydowanie na 1 miejscu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.