Ten temat jest prost± kontynuacj± tego i tego tematu. Wiecie zatem o co chcê zapytaæ. Obja¶niam: chcia³bym dowiedzieæ siê od Was, kto z obecnej kadry chce, by PBF PokeCollect dalej dzia³a³ i przede wszystkim, kto jest zainteresowany prowadzeniem gier. Aktywno¶æ w grach jest zerowa, naprawdê zerowa! Nie chcê tu siê wy¿ywaæ, bo wiem, ¿e z up³ywem lat czasu na dzia³alno¶æ na Pokeforum jest mniej.
PokeMana prêdko nie zobaczymy na forum, a tym bardziej jakiej¶ jego wiêkszej aktywno¶ci, wiêc postanowi³em wzi±æ sprawy w swoje rêce. W ci±gu kilku dni jestem gotów przedstawiæ Wam plan naprawczy PokeCollect, ale dobrze by³oby zacz±æ od choæby minimalnego rozruszania PBFu, gdy¿ zastój jaki tam panuje jest po prostu MASAKRYCZNY.
Wiem, ¿e Wam, jak i mnie zale¿y na tym forum z powodów sentymentalnych. Teraz spójrzcie tutaj, szczególnie w 3 pierwsze rubryki. Tendencja jest zni¿kowa i najgorsza od pocz±tku forum. Przepraszam, ¿e nie wydoby³em PC z do³ka tak jak obiecywa³em, ale... do kolejnego podej¶cia jeste¶cie mi potrzebni Wy i Wasza aktywno¶æ, gdy¿ tworzycie trzon userów tego forum.
Temat piszê spontanicznie, wiêc pewnie zapomnia³em o jakich¶ elementach. Gdy tylko sobie przypomnê, poinformuje niezw³ocznie.
Osobi¶cie... Zawsze lubilem pbf i bawienie siê w nim z graczami, choæ nie naleze do dobrych mistrzów. Jednak jestem ¶wiadom, ze nawet je¶li j wyka¿e jakakolwiek chêæ aktywno¶ci, to reszta zale¿y od innych (i tutaj juz siê nie powstrzymam), a inni za przeproszeniem robili gowno. No, przynajmniej w tej dziedzinie, bo nie mowie, ze jak niczego siê nie robi na pbf'ie, to ze w ogóle siê nic nie robi... Nie przesadzajmy, nie jestem pokemanem by dochodziæ do takich wniosków. Jednak¿e... Ze swojej strony mogê zg³osiæ tylko chêci, w praktyce ciê¿ej. Nie mam komputera i mieæ nie bêdê mia³ przez dluuugi okres, w sumie nawet sam tak wybralem. Jedyne co mi zosta³o to tablet i komórka, wiec... Je¶li juz cos bêdê robiæ, to bêdzie to do¶æ... Interesuj±co wygl±da³o. No, ale warto spróbowaæ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Osobi¶cie... Zawsze lubilem pbf i bawienie siê w nim z graczami, choæ nie naleze do dobrych mistrzów.
Nie mów tak.
Afil napisa³/a:
Jednak jestem ¶wiadom, ze nawet je¶li j wyka¿e jakakolwiek chêæ aktywno¶ci, to reszta zale¿y od innych (i tutaj juz siê nie powstrzymam), a inni za przeproszeniem robili gowno.
Jestem za tym, aby ka¿dy indywidualnie robi³ tyle ile mo¿e, wtedy i kolektyw bêdzie skuteczny.
Afil napisa³/a:
No, przynajmniej w tej dziedzinie, bo nie mowie, ze jak niczego siê nie robi na pbf'ie, to ze w ogóle siê nic nie robi... Nie przesadzajmy, nie jestem pokemanem by dochodziæ do takich wniosków.
W PBFie nie bêdê du¿o od Was wymaga³, tylko regularnych odpisów. Jakie¶ konkursy itp. bêd± lu¼ne.
Afil napisa³/a:
Jednak¿e... Ze swojej strony mogê zg³osiæ tylko chêci, w praktyce ciê¿ej. Nie mam komputera i mieæ nie bêdê mia³ przez dluuugi okres, w sumie nawet sam tak wybralem. Jedyne co mi zosta³o to tablet i komórka, wiec... Je¶li juz cos bêdê robiæ, to bêdzie to do¶æ... Interesuj±co wygl±da³o. No, ale warto spróbowaæ.
Nie narzêdzie a chêæ szczera zrobi z Ciebie Game mastera
Kiedy jest mo¿liwe, ¿e bêdziesz mia³ komputer?
Nie bêdê mia³. Lapek is dead.
No... Bêdê zbieraæ kasê na cos, ale ile mi to zajmie to nie wiem, a jeszcze wydatki siê szykuj±... Urodziny tu i tam, mandat do zap³acenia, same zmartwienia. No i biologiê muszê powtarzaæ... Na nowy rok ksi±¿ki kupiæ... I jak tu ¿yæ ;_;
Well... Móg³bym odczepic zepsuty ekran mojego lapka i kupiæ monitor, ale... To tez kosztuje, cos siê wymysli.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Bardzo chêtnie pomogê, jak bêdê móg³. Z chêci± nadal bêdê MG (mo¿e w koñcu bêd± na mnie chêtni ;__;). Nie ma co ukrywaæ, ¿e nie zrobiê tutaj ¿adnych rewolucji. Jak pbf dalej wypali, to dam radê prowadziæ maksymalnie trzy ró¿ne gry, je¶li wgl... Ale nie pogardzê tego typu zajêciem. Têskno mi troszkê do tego pisania :3 Jestem z tob± Conquest! Trzeba co¶ z tym zrobiæ
PokeMan przez d³u¿szy czas nie zajrzy? Chyba nie umiera?
...dobra, kiepski ¿arcik, wiêc przejd¼my do tematu tego tematu (xD). Zostaj±c po raz który¶ MG na Collectie, my¶la³am, ¿e uda mi siê pogodziæ bycie MG na dwóch forach... no có¿, przeliczy³am siê, jak zawsze, ale w zasadzie to nie tylko skutek mojej zbyt wielkiej pewno¶ci siebie, ale chyba te¿... atmosfery. Chyba wszyscy wiemy, ¿e z czasem jedna aura wokó³ forum ustêpuje innej... i obecna sytuacja chyba nie jest sytuacj±, w której czujê siê dobrze. Bior±c pod uwagê ¶wiadomo¶æ starych czasów (PokeBoard i Domin, huehuehue), jako¶ nie potrafiê siê przekonaæ do tera¼niejszo¶ci. W sumie zauwa¿y³am te¿, ¿e takie fora jak Collect spowodowa³y, ¿e mia³am coraz mniej chêci na robienie czego¶ w zwi±zku z typowymi Pokemonami - wiecie, anime, manga, gry. Dopiero ostatnio po d³u¿szym pobycie na innym forum przekona³am siê, ¿e mo¿e jednak nie jest tak ¼le, a mêczenie siê z d³ugo ¶ci±ganym filmem by³o zabawne i ten rozpoczêty nuzlocke w Goldach
Wiêc... odpowiadaj±c na pytanie Conquesta (btw gratulujê stanowiska Imperatora na pewnym forum PBF) - teoretycznie by³abym z Tob±, ale nie jako MG... mo¿e raczej jako gracz. Zw³aszcza, gdy siê we¼mie pod uwagê moje braki w wiedzy biologiczno-chemicznej, a za rok matura ;-;
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Bardzo chêtnie pomogê, jak bêdê móg³. Z chêci± nadal bêdê MG (mo¿e w koñcu bêd± na mnie chêtni ;__;). Nie ma co ukrywaæ, ¿e nie zrobiê tutaj ¿adnych rewolucji. Jak pbf dalej wypali, to dam radê prowadziæ maksymalnie trzy ró¿ne gry, je¶li wgl... Ale nie pogardzê tego typu zajêciem. Têskno mi troszkê do tego pisania :3
A niech tam! Po¶wiêcê siê! Zapiszê siê do Ciebie, nale¿y Ci siê trochê roboty za ten czas wiernego czekania
lugia1942 napisa³/a:
Jestem z tob± Conquest! Trzeba co¶ z tym zrobiæ
Zrobimy. Lipiec bêdzie tym miesi±cem, w którym postaram siê wdro¿yæ moje plany.
Inaka napisa³/a:
PokeMan przez d³u¿szy czas nie zajrzy? Chyba nie umiera?
No w³a¶nie ma siê szczególnie dobrze i dlatego.
Inaka napisa³/a:
Zostaj±c po raz który¶ MG na Collectie, my¶la³am, ¿e uda mi siê pogodziæ bycie MG na dwóch forach... no có¿, przeliczy³am siê, jak zawsze, ale w zasadzie to nie tylko skutek mojej zbyt wielkiej pewno¶ci siebie, ale chyba te¿... atmosfery. Chyba wszyscy wiemy, ¿e z czasem jedna aura wokó³ forum ustêpuje innej... i obecna sytuacja chyba nie jest sytuacj±, w której czujê siê dobrze. Bior±c pod uwagê ¶wiadomo¶æ starych czasów (PokeBoard i Domin, huehuehue), jako¶ nie potrafiê siê przekonaæ do tera¼niejszo¶ci. W sumie zauwa¿y³am te¿, ¿e takie fora jak Collect spowodowa³y, ¿e mia³am coraz mniej chêci na robienie czego¶ w zwi±zku z typowymi Pokemonami - wiecie, anime, manga, gry. Dopiero ostatnio po d³u¿szym pobycie na innym forum przekona³am siê, ¿e mo¿e jednak nie jest tak ¼le, a mêczenie siê z d³ugo ¶ci±ganym filmem by³o zabawne i ten rozpoczêty nuzlocke w Goldach
Ciekaw jestem có¿ to za forum.
Inaka napisa³/a:
Wiêc... odpowiadaj±c na pytanie Conquesta (btw gratulujê stanowiska Imperatora na pewnym forum PBF) - teoretycznie by³abym z Tob±, ale nie jako MG... mo¿e raczej jako gracz.
Na Imperatora zosta³em intronizowany pod swoj± nieobecno¶æ.
Dobrze, równie¿ gracze s± potrzebni, bo przy obecnej aktywno¶ci tylu MG i tak nie jest koniecznych.
Inaka napisa³/a:
Zw³aszcza, gdy siê we¼mie pod uwagê moje braki w wiedzy biologiczno-chemicznej, a za rok matura ;-;
Tylko jedno ale mam do wszystkiego. W przysz³ym tygodniu jadê na obóz na w sumie 11 dni, wiêc... No bêdzie to, ¿e tak powiem, jeden s³aby moment dla mnie, ale na wakacje po obozie bêdê móg³ poszaleæ A nie! Jeszcze pocz±tek sierpnia (pierwszy tydzieñ ^.^").
Tylko jedno ale mam do wszystkiego. W przysz³ym tygodniu jadê na obóz na w sumie 11 dni, wiêc... No bêdzie to, ¿e tak powiem, jeden s³aby moment dla mnie, ale na wakacje po obozie bêdê móg³ poszaleæ A nie! Jeszcze pocz±tek sierpnia (pierwszy tydzieñ ^.^").
Spoko, ka¿dy ma prawo do wakacji w wakacje. Ja natomiast zrobiê je sobie w miesi±cach styczeñ - marzec, jak zwykle z reszt±
Zwa¿ywszy, ¿e ostatnio wchodzê na to forum z przyzwyczajenia, a nie z w³asnej przyjemno¶ci, to mogli¶cie czekaæ nawet tydzieñ na moj± odpowied¼. Dziêki Bogu, mia³em przeczucie by tu wpa¶æ. Anyways;
Chêci zawsze s±, ale to i tak wszystko zale¿y od czasu, którego imo niby teraz w wakacje jest co niemiara, ale nigdy nie wiadomo jak to bêdzie od wrze¶nia, bo jednak matura z historii wymaga ode mnie przynajmniej minimalnej nauki dat. Warto te¿ dodaæ, ¿e wszystko zale¿y od aktywno¶ci innych, bo sam mistrz gry, nic tak naprawdê nie zdzia³a. Je¿eli chodzi o jakie¶ rewolucyjne zmiany, to te¿ niestety nie do mnie, bo od takich spraw, by³ tu taki pan na A.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.