Ulubionym jest bulba bulba Bulbasaur od samego poczÂątku go pokochaÂłam i Squirtle za ich cudne pyszczki. O tyle ile jeszcze ewolucja Squirtle jest dla mnie akceptowalna o tyle Bulbasaur dalej jest tragiczny.
Moim ulubionym pokemonem jest Lucario, poniewaÂż jest taki walecznym pokemonem. Na dodatek jest dobry w gymie Lodowym i moÂżna w SS i HG dostaĂŚ jajko pokemona z ktĂłrego wyklujĂŞ siĂŞ Riolu, a potem przez Âścieszcie moÂże przemieniĂŚ siĂŞ w Lucario ;3. Drugim moim ulubionym pokemon jest Salamence, poniewaÂż jest takim fajnym smoczkiem ;3. Trzecim pokemonem jest Blaziken, a czwartym Scizor, a piÂąte zajmujÂą wszystkie ewolucje eevee
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Melody23PL 8 Lipiec 14, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Butterfree <3
NajsÂłodszy, najbardziej uroczy, no i sentyment przez wylane Âłzy na odcinku poÂżegnania go ;___;
Jeszcze Lugia <3
Za... gÂłos z anime <3 i muzykĂŞ <3 teÂż ogĂłlny wyglÂąd Poka
Trzeci: Bulbasaur!
TeÂż sentyment, fajny wyglÂąd i fakt, Âże zawsze go wybieraÂłem, jak graÂłem w gry z Kanto.
No i jeszcze napiszĂŞ TangelĂŞ :P
Najciekawszy chyba z nich Taki... inny... IntrygowaÂł mnie zawsze ;P
Hm, myÂślaÂłam, Âże ulubionego nie mam. Ale muszĂŞ siĂŞ zgodziĂŚ z panem/paniÂą wyÂżej, Vulpix i Ninetales. Przez typ, wyglÂąd i coÂś w rodzaju "rzadkoÂści", bo popularny tak do koĂąca nie jest...
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.