Szkoda, ¿e po takim trailerze nie wiadomo czego siê spodziewaæ x'D Mam nadziejê, ¿e nie pójd± na ³atwiznê i nie zmieni± tylko grafiki. Przyda³yby siê jakie¶ nowe w±tki. Chocia¿ sera R/S by³a jedn± z ciekawszych. No nic, z przyjemno¶ci± bêdê czekaæ na rozwój wydarzeñ
Nie lubiê gier z Ho³en. Jako jedyny region nie przypad³ mi do gustu.
Ale rimejk by³ kwesti± czasu. Niektórzy w±tpili ale wiadomo ¿e skok na kasê i mamy t± sam± grê *2(no mo¿e jakie¶ ³adniejsze grafiki jak i dodanie paru w±tków). Nie mniej i tak nie zagram. Raz ¿e 3dsa brak a dwa gry mnie przesta³y jaraæ.
Mimo tego ciekaw jestem jak± rewolucjê dostaniemy tym razem. Jakie¶ Itemki dla Groudona i Kyogre?
No i wyja¶nia siê sprawa z Mega Lati. Zapewne bêd± swoist± reklamówk± rimejków.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.