POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Realna reaktywacja PokeSerwisu?
Autor Wiadomo¶æ
MegAsh 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 18 Mar 2014
Wys³any: 18 Marzec 14, 19:18   Realna reaktywacja PokeSerwisu?

Przegl±daj±c sobie internet, wczoraj - natknê³em siê na takie co¶ -

http://pokeserwis.tk

Po ¼ródle strony, mo¿na stwierdziæ, ¿e to sprawka Raika - chyba, ¿e kto¶ by siê za niego podszy³ (tylko po co?) Sam bym go spyta³, ale niestety urwa³ siê mi z nim kontakt jakie¶ 2 lata. Jak my¶licie, realne to czy to jaki¶ ¿art?

Dodam, ¿e adres pokeserwis.pl ju¿ nie dzia³a (wcze¶niej by³a jaka¶ strona pokerowa czy co¶)

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 19 Marzec 14, 14:09   

W±tpiê, ale mi³o siê s³ucha :D

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

PokeTadek 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lut 2013
Kontakt:
Wys³any: 19 Marzec 14, 16:29   

Haha, ja bym siê nie¼le ¶mia³ je¶li teraz mam racjê, a ty MegAsh jeste¶ jakim¶ agentem reklamowym tego odrodzonego PokeSerwisu xD
Eny³ej, to od tej strony zaczyna³em przygodê z pokami (mia³em taki frajerski blog o pokach i kto¶ mi napisa³, ¿e poprawne nazwy stworków w ich pokedexie) wiêc z jednej mi³o siê s³ucha, z drugiej widzê, ¿e odradza mi siê konkurencja xD
¯yczê powodzenia je¶li to czytasz, Raik, a tak poza to masz u mnie minusa za angielski opening (tak, czepiæ siê trzeba) :I

Sygnatura użytkownika

Shadi 
Gapa, gubi PokeBalle
Cienisty User

Do³±czy³: 30 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 19 Marzec 14, 16:54   

Tak jak mówi poketadek - troszeczkê szkoda, ¿e nie postarano siê o polsk± wersjê openingu. Poza tym je¿eli chodzi o kwestiê czy jest to zapowied¼ reaktywacji czy nie, to nie wyrokowa³bym, ale skoro odliczanie idzie w setkach dni to najprawdopodobniej jest to po prostu rocznicowa stronka. Choæ za powrotem mo¿e ¶wiadczyæ zestawienie s³ów "Z pokemonami od nowa". Ciekawe czy wówczas PC i PS by siê ponownie zjednoczy³y?

Sygnatura użytkownika

MegAsh 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 20 Marzec 14, 13:40   

Wszystko wskazuje na to, ¿e to prawda - na stronie pojawi³ siê link do fanpage'a PokeSerwisu, z nowym logo (wygl±daj±cym nawet do¶æ porz±dnie) ale nadal brak oficjalnego komunikatu, by naprawdê strona mia³a siê odrodziæ (no i pytanie, czy ze star± administracj±, czy kto¶ otrzyma³ np. bazê danych pokeserwisu)

Zuko 
Pewnie nie zna PokeMana
Firebender

Do³±czy³: 29 Gru 2013
Wys³any: 22 Marzec 14, 08:42   

Nie pamiêtam czasów PokeSerwisu ale wydaje mi siê, ¿e ta ca³a akcja z kontem na fb i tym odliczaniem mo¿e byæ jak±¶ zapowiedzi± powrotu.
Cytat:
Ciekawe czy wówczas PC i PS by siê ponownie zjednoczy³y?

Je¿eli kiedy¶ razem wspó³pracowa³y to mo¿liwe, ¿e teraz mog³oby byæ tak samo. Tylko co wtedy z Domixem?

PokeTadek 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lut 2013
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 14, 12:39   

Z ca³ym szacunkiem dla Dominika, ale prawda jest taka, ¿e nawet po po³±czeniu ma³o kto zagl±da na Domixa. Co do dawnej wspó³pracy, to PokeCollect to (by³o) forum Pokeserwisu, z tym, ¿e Pokeserwis upad³, a forum nie PC zosta³ stworzony przez PS i by³ niegdy¶ jego nieod³±czn± (no mo¿e nie fizycznie) czê¶ci±.
PS. Cze¶æ Zuko :D

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeTadek 22 Marzec 14, 12:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Zuko 
Pewnie nie zna PokeMana
Firebender

Do³±czy³: 29 Gru 2013
Wys³any: 22 Marzec 14, 15:06   

Hej PokeTadek :D
Niby Domix ma te swoje odcinki online ale jak widaæ prawie nikogo to nie interesuje. Newsy te¿ s± rzadko.
Co do PS to mo¿e warto zapytaæ na ich koncie na fb czy strona bêdzie reaktywowana, wtedy sprawa bêdzie jasna.
Ostatnio zmieniony przez Zuko 22 Marzec 14, 15:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

MegAsh 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 22 Marzec 14, 22:56   

Zuko napisa³/a:
Hej PokeTadek :D
Niby Domix ma te swoje odcinki online ale jak widaæ prawie nikogo to nie interesuje. Newsy te¿ s± rzadko.
Co do PS to mo¿e warto zapytaæ na ich koncie na fb czy strona bêdzie reaktywowana, wtedy sprawa bêdzie jasna.

Chyba ju¿ wszystko jasne.
Ostatnio zmieniony przez MegAsh 22 Marzec 14, 22:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

dominik94 
Pewnie nie zna PokeMana
pan Dominik94

Do³±czy³: 02 Maj 2013
Sk±d: Gniezno
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 14, 11:05   

PokeTadek napisa³/a:
Z ca³ym szacunkiem dla Dominika, ale prawda jest taka, ¿e nawet po po³±czeniu ma³o kto zagl±da na Domixa. Co do dawnej wspó³pracy, to PokeCollect to (by³o) forum Pokeserwisu, z tym, ¿e Pokeserwis upad³, a forum nie PC zosta³ stworzony przez PS i by³ niegdy¶ jego nieod³±czn± (no mo¿e nie fizycznie) czê¶ci±.

PokeTadku statystyki mojej strony siê podnios³y od tego po³±czenia. Fakt nadal nie s± jakie¶ spektakularne ale ja nie robiê tej strony dla statów tylko dla tych którzy wchodz± na moj± stronê. My¶lê ¿e ty wiesz co ja my¶lê w tym temacie, bo i ty swoj± stronê tworzysz dla idei nie pod publikê.

Je¶li chodzi o PokeSerwis to sam czekam z niecierpliwo¶ci± za nim, bo choæ krótko i przy koñcówce tego serwisu tam pracowa³em. Nikt nie ma w±tpliwo¶ci ¿e PS by³ najlepsz± stron± pokemon w Polsce. My¶lê ¿e teraz PS bêdzie mia³ trudne zadanie, bo powrót bêdzie bolesny. Przez te 4 lata PV ustawi³o siê w roli dyktatora na polskiej scenie pokemon. Je¶li chodzi o PC i DomiX'a to wszystko zale¿y od PokeMana, on jest osob± która powinna zadecydowaæ. PokeSerwis bêd±c na fejsie ma na razie 3 lajki (jeden mój, a drugi Conquest'a), wiêc je¶li tak siê zaczyna to mam ambiwalentne uczucia. Bo z jednej strony chce by kto¶ pokona³ PV, a z drugiej mam obawy czy po tych 4 latach uzbieraj± do¶æ userów i bêd± mieli lepsze "obroty", by to uczyniæ. Jest jeszcze jedna sprawa. Kto to poprowadzi? Stara ekipa? Chyba nie. Mam nadzieje ¿e to bêdzie bardzo kompetentna grupa i bêd± kontynuowaæ dziedzictwo PokeSerwisu.

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na DomiX Pokemon
[adomixpokemon.pl
Ostatnio zmieniony przez dominik94 23 Marzec 14, 11:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: