POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
30 Styczeñ 17, 19:21
Typy pokemon
Autor Wiadomo¶æ
Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 17 Kwiecieñ 11, 08:25   

Troszkê u mnie siê zmieni³o wiêc lubiê:
-Flying (¶wietne ataki, poniek±d sprzê¿enie z jedn± z najlepszych Ability w grze czyli Speedboost)
-Bug (Szeroki wybór poków i dodatkowych Typów,przewa¿nie bardzo proste w ewolucji xP)
-Poison (Ataki mog±ce zostawiæ przeciwnikowi przykr± "Niespodziankê", w wiêkszo¶ci przypadków ¶wietny DEF...)
-Electric (Tak jak u truj±cych ataki mog± pozostawiæ status u przeciwnika. Dodatkowo przewa¿nie posiadaj± sporo Speed'a i Spec.ATK)

Nie lubiê:
EEee...raczej nie ma czego¶ takiego xD

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 12, 11:04   

Nie lubiê typu: -
Lubiê typ: wszystkie, zw³aszcza, ogieñ, walka, mrok, smok

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 13, 20:53   

Lubiê typ ogieñ
Nie lubie typ stal

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 25 Marzec 13, 20:20   

Moim ulubionym typem jest stal, uwielbiam wiêkszo¶æ Pokemonów reprezentuj±cych ten gatunek <3 Dodatkowo mój ulubiony stworek tak¿e jest typem stalowym. Bardzo lubiê trenerów trenuj±cych tego rodzaju Pokemony, wiêkszo¶æ walk z nimi jest niezwykle interesuj±ca, mog± przetrwaæ wiele ciosów i dysponuj± bardzo fajnymi atakami. No i nie zapominaj±c o tym, ¿e moja ukochana postaæ w mandze jest mistrzem typu stalowego *__*
Drugim ulubionym typem jest chyba typ psychiczny, który lubiê przez fajne stworki, ale g³ównie dziêki postaci Sabriny. Dziewczyna ¶wietnie potrafi³a wykorzystaæ potencja³ swoich Pokemonów w grach i muszê przyznaæ, ¿e po walce z ni± sama z³apa³am psychicznego stworka i wci±gnê³am go w szeregi swojej dru¿yny ^.^ Zauwa¿y³am, ¿e w anime wiêkszo¶æ trenerów Pokemonów typu psychicznego umie siê ¶wietnie porozumiewaæ ze swoimi podopiecznymi i w walce potrafi± zaskoczyæ na wiele ró¿nych sposobów.
Typ którego mo¿e nie nie znoszê ale unikam to typ normalny. Pospolite Pokemony, w których mo¿e zdarzaj± siê pere³ki, ale mimo to dla mnie nie ma sob± nic ciekawego do zaprezentowania. Ataki wra¿enia nie robi±, wiêkszo¶æ potrafi siê ich nauczyæ. Jako¶ mnie nie przekonuj± i tyle.

Sygnatura użytkownika

marjan99 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 13 Maj 2013
Wys³any: 15 Lipiec 13, 15:37   

NIe lubie : nie ma takiego
Lubie OGIEN - potezna moc wspaniale pokemony z Charizardem na czele

Rey Mysterio 
Pewnie nie zna PokeMana
Zawodnik WWE

Do³±czy³: 07 Maj 2011
Sk±d: z WWE
Wys³any: 19 Lipiec 13, 10:13   

Ja lubiê dychy gdy¿ maj± potê¿ny specjalny atak oraz nic im nie zrobi± ataki typu walcz±cego

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zk2BELX-4Do&feature=related[/youtube]

BanjoOpos 
Pewnie nie zna PokeMana
Brudas

Do³±czy³: 28 Sie 2013
Wys³any: 29 Sierpieñ 13, 08:09   

Nie lubiê Typu: Em no ten.*
Lubiê Typ:Normalny

* Nie powiem bo ten typ bêdzie wtedy smutny. :C

Czemu lubiê typ normalny ? A to dlatego i¿ wystêpuje w nim masa ciekawych ró¿norodnych stworzeñ. Fakt ¿e wiêkszo¶æ nie nale¿y do nie wiadomo jakich potêg, ale i 6 normalami da siê elitarn± czwórkê za³atwiæ. To latanie po kszatynach i expienie do monstrualnych leveli. <3
Wydaje mi siê i¿ typ normalny jest czêsto mocno niedoceniany. Ma³o kto ³apie boskiego Rattate, twierdz±c ¿e jest zbyt pospolity. Ja jednak niemal zawsze mam go w swej dru¿ynie.

Shadi 
Gapa, gubi PokeBalle
Cienisty User

Do³±czy³: 30 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 19 Marzec 14, 16:59   

Ja osobi¶cie, ale przypuszczam ¿e raczej jest to standardowe, lubiê smoczki, a szczególnie takie normalne smoczki, które s± czysto tego typu, albo jako drugi maj± typ lataj±cy. W pierwszych grach i ich remake'ach towarzyszy³ mi Dratini i jego ewolucje, a w Platynie próbowa³em trenowaæ Gible'a. Jedyn± wad± jak dla mnie tych poków jest fakt ¿e pó¼no ewoluuj± i ¿e jak kto¶ chce walczyæ nimi przez sieæ, to mo¿e przeszkodziæ mu w tym Uber Clause.

Sygnatura użytkownika

Timber 
Pewnie nie zna PokeMana
Szukaæ a nie móc

Do³±czy³a: 25 Maj 2014
Wys³any: 25 Maj 14, 10:36   

Ja, lubiê typ psychiczny, za rozbudowane i ciekawe ataki, odmienne ni¿ pozosta³e pokemony. W dodatku maj± swój majestat, który nadaje im uroku.
Nie lubiê? Nie ma takiego,

Sygnatura użytkownika
Zjem ciê.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych