Macie ju¿ jakie¶ wymagania co do anime, co s±dzicie ogó³em o pomy¶le? Ja bojê siê, ¿e bêdzie strasznie schematyczne, ale liczê, ¿e przynajmniej wykonanie bêdzie sta³o na poziomie takim jak w Originie.
Znowu Charizard X? Niby lubiê go ale by³ w Originsie. Mogliby daæ szansê innemu stworkowi. No có¿. Widaæ ¿e chc± pokazaæ jak najwiêcej Mega Ewolek. Film w którym jak±¶ rolê maj± pe³niæ. Teraz Special tylko o nich. Mo¿e to oznaczaæ ¿e w Ketchapowym Animu bêdzie tego ma³o. Mo¿e i dobrze?
Nie mniej. Mam nadziejê ¿e nie bêdzie pierdó³ o mi³o¶ci i przyja¼ni pomiêdzy krwio¿erczymi stworami a lud¼mi którzy wykorzystuj± je do walk. Chcê walk. Pojedynków których nie zapomnê ogl±daj±c byle jaki inny tytu³. O. Na to liczê.
Mogli by daæ chocia¿ wersjê Y =,= Ogólnie postacie kolorowe, fajnie je¶li ma siê opieraæ na walkach, mam nadziejê ujrzeæ d³ugie skomplikowane pojedynki, a nie rozkazy typu: "Pikachu!!! Szybki atak!!11!oneone!!"
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.