A mi podobaj± siê walki o odznakê. I jedna by³a fajna gdzie Team Rocket mia³ Yanme i wygrali bo ewoluowa³a w Yanmege, ale oczywi¶cie Pikachu i koniec
Mi podoba³a siê walka Charizarda z Magmarem o 7 odznakê Kanto. Ca³e walki Asha z Garym i Harrisonem, a tak¿e zmagania o odznaki w Lidze Pomarañczowej polegaj±ce nie tylko na bitwach oraz sam fina³ tej¿e ligi - Ash vs. Drake to chyba najlepsza walka w historii Pokemonów.
Mi podoba³a siê walka Charizarda z Magmarem o 7 odznakê Kanto. Ca³e walki Asha z Garym i Harrisonem, a tak¿e zmagania o odznaki w Lidze Pomarañczowej polegaj±ce nie tylko na bitwach oraz sam fina³ tej¿e ligi - Ash vs. Drake to chyba najlepsza walka w historii Pokemonów.
Podpisuje siê rêcyma, nogyma i czym tam mam dostêpnym ;)
Doda³bym jeszcze walkê Asha z jak±¶ tam trenerk± w lidze Kanto. Wpierw Bulbazaur pokona³ dwa stworki trenerki(Scythera i kogo¶ jeszcze). A potem Bellsprout dziewczyny prawie pokona³ trzy Pokemony Asha. I w³a¶nie te fragmenty walki Bellsrouta zapad³y mi w pamiêæ.
Herracross vs Scisor z którego¶ Fillera w Johto.
Sam odcinek by³ nudny jak flaki z olejem, ale ta walka by³a ¶wietna. Szybko¶æ, intensywno¶æ i chyba jeden z niewielu przeb³ysków talentu Satoshiego. Po tym odcinku Herracross sta³ siê moim ulubionym pokemonem w dru¿ynie Satoshiego.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.