Nie prowadzê gier na exp, tak tylko powiem, my¶lê, ¿e jest to sprawa, któr± trzeba poruszyæ tak btw.
Co do wszystkiego, no, Shu ¼le mi siê kojarzy... z szajsem jaki obejrza³em... no, ale przyjmujê i gra bêdzie... postaram siê wyrobiæ w ci±gu 2 dni.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Mam tak± ma³±, niewielk±, minimalnych wrêcz rozmiarów pro¶bê... Czy mia³by¶ ochotê/chcia³by¶/móg³by¶/da³by¶ radê (niepotrzebne skre¶liæ) poci±gn±æ dalej tê króciutk± grê, któr± rozpoczê³a Inaka? Co jak co, ale jeste¶ jedynym MG, który w tym roku cokolwiek pisa³ w swoim dziale, a jednak (dla tak strachliwego stworzonka, jak ja) zwyk³e przeniesienie gry wydaje mi siê mniej przera¿aj±ce ni¿ próba znalezienia innego PBFa i na nowo ogarniania siê w spo³eczno¶ci (której pewnie 3/4 i tak bym nie zna³a nawet po kilku miesi±cach)... ^o^"
Je¶li chcesz, ¿ebym wype³ni³a te¿ z Twoich zapisów (bo w koñcu jest tam trochê wiêcej pól), to nie ma sprawy. Pytam siê o zwyk³e przeniesienie, bo trochê g³upio jednak zapisywaæ siê do drugiej gry z t± sam± histori±, co w pierwszej x'D.
Mo¿emy teraz obserwowaæ fenka w ¶rodowisku naturalnym podczas niezwyk³ego o tej porze roku wysy³ania pro¶by do innego u¿ytkownika. Osobnik waha siê, czy nie zaniechaæ wysy³ania wiadomo¶ci, jednak - po kilku godzinach intensywnego rozwa¿ania za i przeciw - decyduje siê na ruch. Aktualnie zestresowane zwierzê czeka na odpowied¼ i obawia siê reakcji adresata wiadomo¶ci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.