PokeMan, nie wiem jak to wygl±da w innych tematach, ale tutaj faktycznie ty nie zacz±³e¶. Nie bierz tego do siebie, ale je¶li inni lubi± wyrzucaæ adminom, to ja nie mogê siê po¿aliæ? :<
[ Dodano: 8 Luty 14, 15:13 ]
btw. dopiero to zauwa¿y³em, ¿e PokeMan jest VCAdministratorem. W takim wypadku ma kogo¶ [chyba] nad sob±. Nie mo¿ecie mu tego powiedzieæ, tylko robicie flejm na forum?
btw. dopiero to zauwa¿y³em, ¿e PokeMan jest VCAdministratorem. W takim wypadku ma kogo¶ [chyba] nad sob±. Nie mo¿ecie mu tego powiedzieæ, tylko robicie flejm na forum?
ma nad sob± samego siebie
na serio, wierz mi xDDDD
my sami mamy z tego breche niesamowit±, jak czasem poke sie walnie i napisze z NADNIMSAMYMKONTEMADMINA co¶ co z marszu wiaodmo, ze to PokeMan napisa³
i nie tyle ¶mieszny ten fakt, ale jego zaprzeczenia xDDD
pob±d¼ troche tutaj d³u¿ej, a bêdziesz mia³ co tydzieñ 2-3 brechy z pokemana
also, ban na cyfrê 2, bo pokemonowi nie podoba siê jak go przezywaj±, to takie dojrza³e xDDD
Prosi³bym o nieprzytaczanie mojego nicku w Twoich postach. Mam Ciê w dupie, zwisa mi co robisz i jak innym zatruwasz byt na jakiejkolwiek scenie. Po prostu nie wspominaj o mnie nawet, bo mi siê niedobrze robi.
ostatnia sytuacja na Poplu idealnia pokazuje prawdziwo¶æ moich s³ów w tym temacie |3
Pokemanie, nikt cie nie lubi, nikt cie nie doceni, nikt nie pozwoli ci wróciæ do robienia czegokolwiek pokemonowego.
Spalony jeste¶... deal with it.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.