POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
31 Styczeñ 17, 21:45
Stan forum
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 14, 20:07   

Siema, Esechiel. Nie przejmuj siê ich k³ótniami, tak naprawdê nie mog± bez siebie ¿yæ :D

Esechiel 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 03 Lut 2014
Wys³any: 6 Luty 14, 16:00   

Wiesz Conquest, mimo wszystko to trochê dziwne i niemi³e, jak w temacie z przywitaniem s± k³ótnie, których nie rozumiem ;D

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 6 Luty 14, 19:21   

Cze¶æ nowy kolego. Nie zra¿aj siê tym co tu widzisz.
Fajnie by by³o udawaæ ¿e tego nie widaæ ale bez tego forum nie ¿yje. Nie mniej wierzê ¿e kiedy¶ uda siê wzi±æ pupê(nawet swoj±) i zacz±æ pisaæ aj waj.

Chcê tylko daæ wielkiego plusa Kethupowi. Napisa³ tu co¶ co na prawdê widaæ z perspektywy mojej. I to co¶ co by³o jeszcze przed przejêciem foruma przez PokeMana.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 14, 13:04   

4xIjestêg³up napisa³/a:
ju¿ próbowa³em, z Pokemanem siê nie da

shadi jeszcze o tym nie wie, ale ciiiii~~

Ale kiedy próbowa³e¶ ? Nic takiego nie pamiêtam. Jakie¶ konkrety mo¿e? Czy ty kiedykolwiek CO¦ zrobi³e¶ ? NIE

Jedyne co robisz na ca³ym PPSie to tylko krytykujesz i obra¿asz. Czy za³o¿y³e¶ kiedy¶ jakie¶ pokeforum ? Albo zarz±dza³e¶ takowym ? Albo utrzymywa³e¶ ? Albo stronê zrobi³e¶ lub artyku³ napisa³e¶ ?
Na wszystkie te pytania odpowied¼ brzmi: nie.

Zapomnia³bym, kiedy startowa³o PVF, na pocz±tku by³e¶ tam moderatorem. Plany by³y takie, aby¶ odci±¿y³ Nid i zaj±³ jej stanowisko Admina. Ale zmarnowa³e¶ szansê, bo pogrzeba³e¶ w profilach kilku userów, ot tak dla zabawy - http://web.archive.org/we...?tid=199&page=2 Za to Ciê Daru wywali³, i s³usznie.
JEDYNE co potrafisz, to tylko ¶mieszkowaæ, ale NIC NIGDY NIE ZROBI£E¦. Bêd±c adminem, by¶ sobie robi³ jaja z userów, bo jak widaæ po YTwoim zachowaniu, z durnoty siê nie wyrasta. Vapek w 2010 r., czy Vapek w 2014 r., to nadal tylko troll.

Taki Domin przynajmniej zrobi³ tyle tych FAQu, tych uploadów...Shadi którego wy¶miewasz zrobi³ te swoje hacki, a teraz robi co¶ o wiele lepszego, bo fajne artyku³y. Afile, Byakuraye, jakie¶ gry na PBFie prowadzili i pierdyliony postów nie tylko w PBF napisali. A ty nawet MG nie potrafi³e¶ byæ.

W tamtym roku, po k³ótniach na PVF, przeb±kiwa³e¶ mi na GG co¶ o lepszym forum dla pokefanów. Czy co¶ w tym kierunku zrobi³e¶ ? Za³o¿y³e¶ takowe ? Nie ? Jakie to typowe dla Vapka...staæ Ciê tylko na krytykê, bo Ty siê nie mylisz.

A dlaczego ? Bo NIC nie robisz. Skoro jeste¶ taki fajniutki, to czemu nie zrobisz mi konkurencji ? No co ? CZEKAM z niecierpliwo¶ci±. Poka¿ pazurki, pokonaj mnie w UCZCIWY sposób. No dalej. Nie umiesz ? Ach tak, tak jak Twój idol, Vulpi, nie potraficie robiæ "forumów" ...zapomnia³em.

Jaka wspó³praca ? Jak mam wspó³pracowaæ kiedykolwiek z kim¶, kto mnie wyzywa od tumanów ? To jest ju¿ NIEMO¯LIWE. Za hejtem Domina na mnie stoi argument w postaci jego wk³adu, za Twoim stoi tylko czysta z³o¶liwo¶æ i chêæ zabawy cudzym kosztem.

(ten temat powsta³ z postów wydzielonych z tego tematu gdzie nie pasowa³y)

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Luty 14, 14:19, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 14, 14:27   

ból pupy motzno xD

nie bêde siê chwali³ co zrobi³em, a za wpsó³prace mo¿na ¶mia³o uznac ka¿d± inicjatywê porozumienia z tob±, by stworzyæ miejsce dla ka¿dego, ale zacze³y siê k³ótnie o to, o co siê k³ócimy od wielu, wielu lat.

Nie tworzê aktywnego kontentu, moim zajêciem na pokescenie jest jedne - d±¿enie do jej poprawy. Tworze ma³e projekty, albo pomagam innym. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak wiele pomaga³em wielu osobom w stworzeniu dobrych rzeczy na pokescenie. Oczywi¶cie, nie licz±c dzia³alnosci na scenie fandomu pokemon, bo co jak co tym fani siê zajmuj±, nie tylko lepaniem kodu html do notatnika i chwaleniu siê wej¶cami na stronê xD
bum pokemonowych stron i for spowodowa³ teraz, ¿e na scenie istnieje tyle aktywnie dzia³ajacych miejsc, co na palcach jednej rêki. Dzia³alno¶æ fan natomiast prze¿ywa swój rozkwit - pisanie mo¿e nie a¿ takbardzo, bo brakuje ukierunkowania, ale i tak jest mnóstwo kretywnych ludzi chc±cych co¶ zrobiæ dla fandomu - a to siê liczy, nie ilo¶æ uu generwoane w pewnym stopniu przez boty.

Wiele ci osób powiedzia³o, ¿e anime nie jest jedyne co w fandomie najwazniejsze - to gry s± w centrum uwagi... Poke, ostatni± gr± w jak± zagra³e¶ z pokemonów by³ jaki rom na emulatorze (ty nawet nie masz 3dsa ch³opie xDDDD), ja w przeciwieñstwie do ciebie orientuje siê w tym najwazniejszym aspekcie fandomu. I nie liczy siê, ¿e co¶ zrobi³e¶ - co to ma do rzeczy, skoro nawet nie umiesz wymieniæ ró¿nic pomiêdzy grami X&Y bez skorzystania z innych ¼róde³?

A ten twój ukochany daru zajmuje siê teraz trzydniow± zmian± skróki na forum, wiêc napisanie, ¿e on cokolwiek zrobi³ dobrze, jest napisane nadwyraz w kontek¶cie ostatnich wydarzeñ...
a apropo ostatnich wydarzeñ - aktualnie mo¿na wszystkie twoje zarzuty zastosowaæ równie¿ na tobie, nie uczyni³e¶ nic w okresie trwania na scenie nic, za co by¶ by³ przyjemnie kojarzony.
Praktycznie od sameog pocz±tku istnienia na pokescenie jeste¶ nienawidzony przez ka¿d± osobê na scenie xD

Ty siê ju¿ wypali³e¶ do wszystkiego, ty jestes krytykowany i oskar¿any o najgorsze, jeste¶ w centrum posmieliska ale nie za spraw± mojego czy kogokolwiek innego hejtu - ty sam sobie szkodzisz. Nad tob± ci±¿y fatum spowodowane tylko i wy³±cznie przez ciebie.

Te forum (Pokecollect) jest tego przyk³adem. W czasie kiedy najwiêksza strona o pokach by³a nieaktywna, twoj± jedyn± inicjatyw± by skorzystaæ z okazji by³o skopiowane kopiuj wklejki newsa z innego portalu!!! xD

Poke, w walce na miecze, ty wychodzisz do mnie z samym prêtem, kiedy to ja mam na ciebie MOCE NIEZLICZONYCH MIECZY

na pewno dalej chesz kontynuowac dyskusje? xD

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 14, 15:14   

4xIjestêg³up napisa³/a:
Tworze ma³e projekty

Kup mi mikroskop, bo inaczej chyba ich nie zobaczê.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Oczywi¶cie, nie licz±c dzia³alnosci na scenie fandomu pokemon,

A konkretnie ? Na jakich kunwentach by³e¶ orgiem ? Czy co innego /

4xIjestêg³up napisa³/a:
bum pokemonowych stron i for spowodowa³ teraz, ¿e na scenie istnieje tyle aktywnie dzia³ajacych miejsc, co na palcach jednej rêki. Dzia³alno¶æ fan natomiast prze¿ywa swój rozkwit - pisanie mo¿e nie a¿ takbardzo, bo brakuje ukierunkowania, ale i tak jest mnóstwo kretywnych ludzi chc±cych co¶ zrobiæ dla fandomu - a to siê liczy, nie ilo¶æ uu generwoane w pewnym stopniu przez boty.

Jeste¶ jedenastopalczasty ? Bo w³a¶nie na szybko z pamiêci wyliczy³em sobie znane mi 11 strono-for pokemon które s± aktywne.

Czemu do cholery odró¿niasz strony od...w³±¶ciwie czego ? Czym jest ten "fan" ?
Bo ja widze tylko, ¿e odk±d na PVF znikn±³ PBF, to ludzie siê przerzucili na ¶miszne opowiastki.
Gdzie ten rozkwit ? Opisz. Wymieñ w punktach ocb, na linki nawet nie liczê.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Wiele ci osób powiedzia³o, ¿e anime nie jest jedyne co w fandomie najwazniejsze - to gry s± w centrum uwagi... Poke, ostatni± gr± w jak± zagra³e¶ z pokemonów by³ jaki rom na emulatorze (ty nawet nie masz 3dsa ch³opie xDDDD), ja w przeciwieñstwie do ciebie orientuje siê w tym najwazniejszym aspekcie fandomu. I nie liczy siê, ¿e co¶ zrobi³e¶ - co to ma do rzeczy, skoro nawet nie umiesz wymieniæ ró¿nic pomiêdzy grami X&Y bez skorzystania z innych ¼róde³?

Czemu usilnie wywy¿szasz gry ? Poza tym nie splami³em siê nigdy gr± na emulatorze (nie licz±c kilka razy MeBoyem na komie, ale mnie pokegra znudzi³a). Taki najwa¿niejszy aspekt fandomu, a nigdzie nie ma do kupienia tych pokegier, ¿e o jakiej¶ oficjalnej i szerokiej dystrybucji i lokalizacji nie wspomnê. ¦miecham.

4xIjestêg³up napisa³/a:
A ten twój ukochany daru zajmuje siê teraz trzydniow± zmian± skróki na forum, wiêc napisanie, ¿e on cokolwiek zrobi³ dobrze, jest napisane nadwyraz w kontek¶cie ostatnich wydarzeñ...

Cz³eku, ale ty przecie¿ te¿ KIIIIIIEdy¶ zrobi³ê¶ du¿o i teraz nie robisz nic. Analogicznie KIIIIIedy¶ Daru zrobi³ du¿o, a teraz, robi WIÊCEJ ni¿ nic, na pewno wiêcej ni¿ TY.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Praktycznie od sameog pocz±tku istnienia na pokescenie jeste¶ nienawidzony przez ka¿d± osobê na scenie

Mylisz siê. Pamiêtasz Gwardiê PokeMana ? Sam w niej by³e¶. Kilkana¶cie osób, popieraj±cych mnie, w szczytowym okresie po³owy 2009 r. To tylko najwa¿niejsze, bo nie mam czasu wymieniaæ pojedynczych nicków, którzy mnie popierali i nadal znajduj± siê tacy co mnie popieraj±.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Ty siê ju¿ wypali³e¶ do wszystkiego, ty jestes krytykowany i oskar¿any o najgorsze, jeste¶ w centrum posmieliska ale nie za spraw± mojego czy kogokolwiek innego hejtu - ty sam sobie szkodzisz. Nad tob± ci±¿y fatum spowodowane tylko i wy³±cznie przez ciebie.

Nie. Jak dobrze policzysz, to aurê negatywn± tworzy wokó³ mnie tylko kilka nicków - ty, Jabuko, Hyu, Opticum. Tylko tyle, stale, od tylu lat. Przelotnie jeszcze p4key i z kilka innych osób. Tak samo, jak hejt na Daru robi³o w szczytowym okresie raptem z 40 osób, setki innych albo go popieraj±, albo nie widz± problemu, bo takowy zreszt± nie istnieje, tylko jest sztucznie wywo³ywany m in. przez Ciebie.

4xIjestêg³up napisa³/a:
Te forum (Pokecollect) jest tego przyk³adem. W czasie kiedy najwiêksza strona o pokach by³a nieaktywna, twoj± jedyn± inicjatyw± by skorzystaæ z okazji by³o skopiowane kopiuj wklejki newsa z innego portalu!!! xD

Wiesz, ja jestem etyczny, i nie zamierzam tak jak ty by¶ zrobi³, w³amywaæ siê na PV by ustawiæ przekierowanie na PC.

4xIjestêg³up napisa³/a:
na pewno dalej chesz kontynuowac dyskusje?

Nie bardzo, bo dyskusja z Tob± opó¼nia mi wprowadzanie kolejnych atrakcji na forum.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Luty 14, 15:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 14, 16:10   

Cytat:
Czemu usilnie wywy¿szasz gry ? Poza tym nie splami³em siê nigdy gr± na emulatorze (nie licz±c kilka razy MeBoyem na komie, ale mnie pokegra znudzi³a). Taki najwa¿niejszy aspekt fandomu, a nigdzie nie ma do kupienia tych pokegier, ¿e o jakiej¶ oficjalnej i szerokiej dystrybucji i lokalizacji nie wspomnê. ¦miecham.

Dlaczego wywyzsza gry? Bo na grach to bazuje i zawsze bazowalo. Gry to rozpoczely i gry to zakoncza. Wychodzi nowa generacja gier to wychodzi nowa generacja anime. Wszystko jest powiazane, ale nadal na grach to stoi. I nie wiem o co ci chodzi, ze nie ma nigdzie do kupienia gier, bo nie ma z tym wiekszych problemow. Lokalizacji nie ma, owszem. Podobnie jak nie ma lokalizacji wielu innych gier.

Mam wrazenie, ze probujesz odseparowac polski fandom od calej reszty i uznajesz tylko te dziedziny, w ktorych istnieje oficjalne wsparcie dla naszego regionu. To jest totalny idiotyzm, patrzac na to w jakich czasach zyjemy. To, ze gry wsparcia nie maja, nie oznacza, ze od razu anime jest wazniejsze. Ba, po czasie jaki spedzilem na tym s³ynnym PPSie, pozawszy bardzo wiele ludzi stwierdzam, ze zdecydowana wiekoszosc woli jednak gry. Bo sa zwyczajnie lepsze, a anime jest wtornym produktem promocyjnym, ktory nie prezentuje od wielu sezonow zadnej specjalnie nowej jakosci. I dodanie nowych bohaterow czy innej stylistyki to nie jest nowa jakosc, gwoli scislosci.

Poza tym jako powazny pan administrator powaznego forum o Pokemonach powinienes ogarniac w miare wszystkie aspekty. A mam wrazenie, ze ostatnia gra w jakas grales to Pokemon Yellow na pozyczonym od kolegi GameBoyu.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 14, 16:21   

De napisa³/a:
Mam wrazenie, ze probujesz odseparowac polski fandom od calej reszty i uznajesz tylko te dziedziny, w ktorych istnieje oficjalne wsparcie dla naszego regionu. To jest totalny idiotyzm, patrzac na to w jakich czasach zyjemy. To, ze gry wsparcia nie maja, nie oznacza, ze od razu anime jest wazniejsze.

Nigdzie nie pisa³em, ¿e Anime wa¿niejsze, poza tym jakie odseparowanie ? Odseparowaniem jest sprowadzenie zianteresowania Pokami tylko do gier, jak to usilnie próbujesz zrobiæ pisz±c co¶ takiego:
De napisa³/a:
Poza tym jako powazny pan administrator powaznego forum o Pokemonach powinienes ogarniac w miare wszystkie aspekty. A mam wrazenie, ze ostatnia gra w jakas grales to Pokemon Yellow na pozyczonym od kolegi GameBoyu.

Cz³eku, ja z pokolenia które z Pokemon, to Anime, a nie Gry. Poczytaj o tym, tutaj: http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5514 Shadi ³adnie wy³u¶ci³, ¿e to czym siê kto¶ interesuje, zale¿y od uwarunkowañ w jakich kszta³towa³ siê. Ja GameBoya nigdy nie mia³em i nie bêdê, i nie gra³em na nim. Z Pokemon to tylko Anime ogl±d±³em i czasopisma Egmontu czyta³em + Tazo. o grach Pokemon, siê dopiero z netu dowiedzia³em, po kilku latach od premiery Anime w Polsce.

Sygnatura użytkownika

Esechiel 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 03 Lut 2014
Wys³any: 8 Luty 14, 10:52   

Jak fajnie, ¿e z mojego tematu o rejestracji zrobili¶cie sobie pole walki :huh:

Cieszê siê, ¿e kowalt, Conquest i Afil przywitali mnie i powiedzieli co¶ od serca. No i dobrze wiedzieæ, ¿e ka¿dy oskar¿a ka¿dego, zamiast wzi±æ siê za siebie -_-

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 14, 11:07   

Esechiel napisa³/a:
Jak fajnie, ¿e z mojego tematu o rejestracji zrobili¶cie sobie pole walki

Ale Twój temat jest tu: http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=5552
Teraz odpisa³e¶ w temacie, który ju¿ nie dotyczy Ciebie, tylko bredni 4xIjestêg³up`ego.

Poza tym, wracaj±c zgodnie z tematem: Gdybym tak nie tolerowa³ gier, to bym chyba nie umie¶ci³ o nich dzia³u na pierwszym miejscu.

Esechiel napisa³/a:
No i dobrze wiedzieæ, ¿e ka¿dy oskar¿a ka¿dego, zamiast wzi±æ siê za siebie -_-

Zauwa¿, ¿e ja tylko siê broniê, poniewa¿ ka¿da taka k³ótnia zaczyna siê do tego, ¿e kto¶ pisze posta niezwi±zanego z tematem, w którym atakuje mnie personalnie, albo wypisuje bzdury, z którymi zgodziæ siê nie mogê.

Co do stanu forum, to:
Opticum, Wys³any: 14 Czerwiec 11, 20:50 napisa³/a:
zaangazuj henia. ale tak rly, jakich uzytkownikow? minus admini, minus mg to tutaj NAPRAWDE przychodzi szesc-siedem osob
a zeby ktos codziennie wchodzil, to 5
nie angazuj userow, bo i tak nic z tego nie wyniknie, bowiem NIE MA KOGO ANGAZOWAC

Jak widaæ, od 3-4 lat ca³y czas z³o¶liwcy wypisuj±, jak to na PC nikogo nie ma, i jak ¼le.

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 8 Luty 14, 11:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: