jak w temacie, tym razem zanim go zrealizujê, uda³o mi siê poskromiæ samego siebie i tu go najpierw zapowirdzieæ:
2 dzia³y "Baza wiedzy" do dzia³u Anime oraz PPS.
Artyku³y w tematach zamkniêtych. Prezentuj±ce czyste fakty. A gdy czego¶ nie chcemy (SDI-fuj-voices) to przemilczymy lub napiszê, ¿e nieznane.
Dlaczego tak ? Ano mam swoje powody, aby siê po¶pieszyæ.
Kilka lat temu, Vabigoon zacz±³ podobny projekt - planowa³ opisaæ po kolei ka¿dy odcinek Anime, tak to drzewiej wygl±da³o: http://web.archive.org/we...forum.php?f=125
Akurat jutro min± 4 lata, wiêc to dobry moment, na zapowiedzenie reaktywacji tego pomys³u. Oczywi¶cie teraz, kiedy liczba sezonów (17) zbli¿a siê do ilo¶ci odcinków takiej Ligii Pomarañczowej (33) czy Decolory (28), najpierw zrobiê tematy opisuj±ce sezony i filmy. Ale w ramach czterolecia, zrobiê te¿ omówienie drugiego i mo¿e kilku kolejnych odcinków najpierwsiejszego sezonu.
Trzymajcie kciuki, to bardzo dziwne, ¿e akurat dzi¶ przyszed³ mi ten pomys³ do g³owy, a dopiero przez 10 minutami (szukaj±c tematów Vabiego), siê zorientowa³em, ¿e jutro bêdzie jego rocznica.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Muszê was wszystkich przeprosiæ za to, ¿e nie wchodzi³em na PC ze swojego konta tylko jako go¶æ i nie wiedzia³em wobec tego, co tutaj siê dzieje. Czas zatem abym siê wypowiedzia³.
Wed³ug mnie z jednej strony to dobry pomys³, bo takie bazy wiedzy siê przydadz±, z drugiej nie wiem czy to nie za du¿y projekt (w przypadku anime ponad 700 odcinków) i czy w zwi±zku z tym realizowany szybko nie zamrozi Ci pracy nad wszystkim innym, co siê dzieje na forum, a realizowany wolno - czy bêdzie dla kogo¶ atrakcyjny?
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Shadi 16 Luty 14, 10:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
i czy w zwi±zku z tym realizowany szybko nie zamrozi Ci pracy nad wszystkim innym, co siê dzieje na forum, a realizowany wolno - czy bêdzie dla kogo¶ atrakcyjny?
Póki co, to praca oraz nowa dziewczyna zamrozi³a mi prace nad wszystkim. Ale:
- ten projekt jest na lata, bêdzie realizowany w wolnym czasie, czyli partiami.
Priorytetem teraz dla mnie jest zmiana loga, a w³a¶ciwie po prostu nowe logo, a co za tym idzie modyfikacja layouta + uruchomenie forumowego portalu, który kiedy¶ PC mia³a, a wygl±da³ tak:
http://web.archive.org/we...t.pl/portal.php
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.