Wymieñ mi ostatni± INICJATYWÊ forum w promocji pokemonów w¶ród fandomu (bo nie chce ju¿ ciê mêczyæ 'poza fandomem', bo by¶ musia³ cofaæ siê 5-6 lat wstecz), jakkokolwiek...
dla mnie tym ró¿ni siê martwê forum od ¿ywego (revival mia³ chocia¿ minecraftowy serwer, je³opie)
Jedynym Orginal Contentem tutaj s± gównoburze i twoje posty Pokemanie, które s± cytowane w ironiczny sposób dla beki z twojej osoby...
nie, idioto, nowe posty w ci±gu roku NIE S¡ zawarto¶ci± promuj±c± dzia³anie fandomu, to tylko sterta bzdur tyle samo warta, co wpisy na shoutboxie
edit: ALSO, gratulacje za stworzenie offtopu w temacie powitalnym x)
Ostatnio zmieniony przez 4xI 4 Luty 14, 21:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dla mnie tym ró¿ni siê martwê forum od ¿ywego (revival mia³ chocia¿ minecraftowy serwer, je³opie)
Za co byli z do³u na dó³ krytykowani przez wszystkich, i jak skoñczyli ? Namawiasz mnie na t± g³upotê, jak± by³y projekciki Vulpa ? I do czego go to doprowadzi³o ? Postawi³ serwera radia netowego, po¿ar³o mu kasy, a potem zamyka forum i biadoli, ¿e kasy na utrzymanie nie ma, to dlatego zamyka. Niez³y fail. Ale tutaj nic z tego. Wolê pozorn± nudê, ale za to d³u¿sze przetrwanie. To jest te¿ w twoim interesie, bo dobrze wiesz, ¿e bez PC znikniesz ca³kowicie z PPS. Nigdzie Ciê ju¿ nie toleruj±, tylko ja jeszcze. A to mo¿e siê skoñczyæ.
4xIjestêg³up napisa³/a:
Jedynym Orginal Contentem tutaj s± gównoburze i twoje posty Pokemanie, które s± cytowane w ironiczny sposób dla beki z twojej osoby...
Za to na wzmiankowanym przez Ciebie Revialu, jedynym takowym contentem by³o samouwielbienie admina, który np. zrobi³ z rysunku poziomej niebieskiej linii, projekt stulecia i wyniós³ na piedesta³ swoich mo¿liwo¶ci. Nie dziêki, ja wyros³em z dragów.
4xIjestêg³up napisa³/a:
nie, idioto, nowe posty w ci±gu roku NIE S¡ zawarto¶ci± promuj±c± dzia³anie fandomu, to tylko sterta bzdur tyle samo warta, co wpisy na shoutboxie
A gdzie ja pisa³em, ¿e celem PC jest promowanie dzia³alno¶ci fandomu ?
4xIjestêg³up napisa³/a:
ALSO, gratulacje za stworzenie offtopu w temacie powitalnym x)
Nie ja zacz±³em, ja tylko jak zwykle siê broniê, pisz±c sprostowania. Nie by³oby bzdur m in. z Twojej strony - nie by³oby moich postów które jad± offtopem.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
hipokryta jeste¶
Revival stworzy³ kontent, który na sta³e zapisa³ siê w historii PPS'u
A sam fakt tego, ¿e ty nie da¿ysz do tego samego z z PC oznacza, ¿e wielk± (wrêcz kolosaln±) pomy³k± by³o oddanie tobie tej strony w opiekê
Revival stworzy³ kontent, który na sta³e zapisa³ siê w historii PPS'u
Super, tylko no¶nikiem tej historii, jak obiektywnie siê rozejrzysz jest w³a¶ciwie tylko te forum i moja osoba, która jest ju¿ chyba jedyn±, która na obecnym PPSiie cokolwiek pisze o historii.
Ach tak, s± jeszcze arty na Wikinezce któa lada dzieñ mo¿e pa¶æ, oraz TEOR, który te¿ ma podobny status.
Tylko jakim¶ dziwnym cudem, ju¿ osoby z zewn±trz, wyrobi³y sobie o mnie opiniê, ¿e jak ja co¶ przejmê, to tak ³atwo nie pozwolê na upadek. Mogê dryfowaæ i ryæ o dno, ale nie upadnê. Przywództwo (adminowanie) PokeMana to wiêksza gwarancja przetrwania ni¿ znajomo¶æ z Bear Gryllsem.
4xIjestêg³up napisa³/a:
A sam fakt tego, ¿e ty nie da¿ysz do tego samego z z PC oznacza, ¿e wielk± (wrêcz kolosaln±) pomy³k± by³o oddanie tobie tej strony w opiekê
Gdyby nie ja, to te forum by od 3 lat nie istnia³o, wiêc MO¯E, TROCHÊ szacunku ? Hê?
A teraz informacja:
Wyobra¼ sobie 2021 rok. PokeCollect TRWA nadal, a o Revie ju¿ NIKT nie bêdzie pamiêta³. Tak jak ju¿ nikt nie pamiêta o Pokemon Magres (2003 r. bodaj, ówczesna najwiêksza strona i forum na PPS).
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Luty 14, 22:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Powinni¶my d±¿yæ do stanu ustabilizowania i dzia³ania, a nie wielkich szczytów istnienia. Czyli powiem, ¿e uwa¿am ogólnie i¿ poprzeczka jest ustawiona za wysoko jak dla naszego forum.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Trafiasz w sedno, wyt³umacz to tylko 4xIjestêg³up i innym, je¶li nie pojmuj± tego.
Sygnatura użytkownika
ach, wiêc trzeba siê pogodziæ, ¿e PC chcê przetrwaæ i ma w dupie, by cokolwiek sob± reprezentowaæ
to mi przypomina filmy z gatunku zombie apocalypse - hemretycznie zamkniête obozy, którê prêdzej pozwol± zabiæ ka¿d± osobê, w której zrodzi³a siê idea walki z zombie, gdy¿ cel przetrwania w spokoju na swoim polewku jest najwa¿niejsza (a ca³a reszta ich nie obchodzi, to tamten ¶wiat jest zniszczony, nie ich)
w takich sytuacjach te obozy to sa g³ównii Antygoni¶ci, gdzie bohaterowie nigdy nie bêd± lubiani, poniewa¿ oni wci±¿ próbuj± uratowaæ ¶wiat
tych idei w tych obozach ju¿ dawno nie ma i byc nie bêdzie... bo ten obóz ju¿ jest martwy
dlatego lubie filmy o zombie - pokazuj±, jak bardzo zepsuty jest umys³ niektórych ludzi i jak niewiwle ten ¶wiat siê ró¿ni od ¶wiata bez zombie
Ostatnio zmieniony przez 4xI 4 Luty 14, 22:42, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
Nie do koñca mi chodzi³o o ca³kowite zamkniêcie siê na wszystko. Chodzi³o mi o zrobienie porz±dku u nas, ale nie usilnego d±¿enia do "uzyskania szczytu". Nawet je¶li PC teraz co¶ chcia³o zrobiæ, nie jest w stanie, dlatego usilne wymaganie od niego bycia najlepszym w czym¶, nie wyjdzie, je¶li na pocz±tek nie zrobimy ogólnego porz±dku i nie bêdziemy pi±æ siê po kolei, po szczeblach.
Tak wiêc w sumie jestem po miêdzy waszymi zdaniami, choæ wydaje mi siê, ¿e nie do koñca jestem w stanie to ukazaæ. Tylko jedno pytanie, nie mo¿ecie wspó³pracowaæ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.