Siema, jestem Esechiel, w zasadzie to taki drewniany nick, ale lepszy takowy ni¿ brak Mam na¶cie lat, Polsza to miejsce gdzie ¿yjê. W sumie jak wy. Jakie¶ pytania? Pewnie nie, ale warto zapytaæ ;>
No i siemanko, po raz drugi ;>
Witam, witam... wiesz, mam smutn± wiadomo¶æ, to forum jest martwe tak samo jak moja skrzynka odbiorcza na komunikatorach, je¶li licz±c znajomych st±d, wiêc chyba moje znajomo¶ci te¿ s± martwe ._.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Znaczy, nie do koñca wina Poke, ale bêd±c szczerym, jest on tak jakby ko³em zêbatym w tej maszynie. Za przeproszeniem, ale w koñcu kto¶ musi to powiedzieæ: W dupie siê wszystkim poprzewraca³o i tak na prawdê nikomu siê nie chce tutaj robiæ, wiêc wypierdalaj± na inne fora, a potem zwalaj± na Poke. God dammit. Sam wypierdoli³em, ale przez niego, wcze¶niej, ale teraz? Teraz to nic siê nie dzieje, nawet Poke milczy, wiêc czemu nie jest jak; Kiedy kot ¶pi, myszy harcuj±? Bo gówno innym siê te¿ chce robiæ. A teraz czekam na hejt.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Da³bym ci RC ale niestety. Szczerze, sam siedzê tu tylko dla... w³a¶ciwie nie wiem czego, po prostu fajnie mi siê czyta wasze rozmowy, ale jestem tu za m³ody sta¿em aby do nich do³±czyæ. Zauwa¿y³em ¿e to forum dzieli siê na Starych userów i Nowych userów. To bardzo utrudnia funkcjonowanie forum i zra¿a nowych u¿ytkowników. Odk±d siê zarejestrowa³em nie pamiêtam ¿eby kto¶ z nowych userów (oprócz mnie) zosta³ na d³u¿ej ni¿ 2 tygodznie. Smutne
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.