Ja to wiem, ale tak by³o ju¿ praktycznie od zawsze, wiêc "schodzi na psy" troszkê nie pasuje do tego anime. Jak ju¿ to Pokemony siedz± na tych przys³owiowych psach od pocz±tku :V
faktycznie jak by³em m³odszy to bardziej uwielbia³em to anime, niektóre rzeczy jako¶ nie pasuj± uwa¿am ¿e serie powinni zamkn±æ je¶li nie maj± ju¿ dobrych pomys³ów bo wolê 13 odcinków np Hellsinga z czego ka¿dy jest ¶wietny
Z pelna doza odpowiedzialnosci, jako ultra fan serii Pokemon moge oswiadczyc, ze schodza i to bardzo. Moj kolega, jedyny w okolicy ktory lubi serie Pokemon ma identyczne zdanie. Ja odpuscilem po 6 sezonach, jeszcze do 10-ego sezonu bylo jako-tako - probuje co jakis czas ogladac te nowsze, ale to taki szrot, ze sie nie da. Najgorsze sa te na sile wymyslane nowe Pokemony, okropienstwo. Nie spodziewalem sie, ze mozna tak zepsuc taki piekny projekt jakim byly Pokemony. Na szczescie dziecinstwo spedzilem na ogladaniu sezonow od 1 do 6, wiec bede pamietal Pokemony od tej lepszej strony, udajac, ze nowsze sezony po prostu nie istnieja. Nie wyobrazam sobie byc teraz dzieckiem i ogladac zarowno nowych odcinkow Pokemonow, jak i ogolnie tego mozgoprania ktore leci teraz na kanalach dzieciecych ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.