Ja uwa¿am ¿e to bardzo dobre anime. Pokemony z 1 i 2 gen. by³y fajne takie proste do¶æ ³atwe nazwy z 3 to prawie wszystkie s± fajne tak samo z 4. Niektóre s± po prostu nieudane. Na pocz±tku robili to z pasji a potem wiadomo dla zielonych Gdy Ash zaczyna³ by³o w nim tyle energii walczy³ z dzikimi pokemonami ³apa³ a teraz to bierze te co zechc± z nim i¶æ podam przyk³ady:
Starly (tu wyj±tkowo go z³apa³)
Turtwig do³±czy³ bo chcia³
Chimchar to samo
Gligar (tu ju¿ walczy³)
Buizel (wymieni³)
A i podoba³ mi siê sposób w jaki Ash wybiera³ pokemony na pocz±tku (przekrêca³ czapkê, zamach i "wybieram ciê..."
S±dze ¿e powinni zakoñczyæ po 2 lub 3 gen.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Arceus 3 Kwiecieñ 09, 21:15, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
to prawda co mowisz 1 i 2 to superowe pokemony ale dla mnie i tak s± super i moim zadniem powinni je ci±gle kontynuowac ale powinni tez co jakis czas robic odcinki typu co na u may maity traycy Chasy sakura itp
Zbytnio próbuj± "dopalaæ" te pokemony.Za³ó¿my taki Darkrai.Pokemon Koszmar nie?No ale to dziwne trochu jest.Albo Cherubi.. Pokemon Wi¶nia :P.
Jeszcze Brakuje:Pokemon Jab³ko,Banan,Arbuz, itd...
Nie zgodzê siê ¿e pokemon jest najlepsze bo s± inne anime np:Beyblade (4ever :P)
co do pokemonów to nie mogli przestaæ po tym jak 1 i 2 generacja byly wielkim sukcesem. co do 3 geny to nawet mi sie podoba, a 4 jest mi obojetna z racji takiej jak Kojot powiedzia³, nowe poki s± zbyt "dopalone". widaæ, ¿e brakuje juz im koncepcji nowych pokemonów dlatego te¿ my¶lê, ¿e powinni siegn±æ po nowe osoby z nowymi i ¶wie¿ymi pomys³ami. oczywiscie tylko w przypadku je¿eli maj± w planach 5 generacje (chyba nie w najblizszym czasie :P )
mnie jako¶ Naruto nie wci±gne³o. co do poków to jednak pierwszy sezon najlepiej wspomniam (sentyment) ale pod wzglêdem technicznym itp itd etc najlepsza by³a saga Hoenn
No ja chyba dednê... Pokemony to nie jest anime, to jest gra, z której powsta³o anime. Nikt tego zapamiêtaæ nie potrafi. Anime mia³o powstaæ na promowanie gry, lecz niestety przez nie straci³o szacunek u wieeeelu ludzi. A grê uwa¿am za bardzo udan± i Pokemonów raczej nie dzielê wed³ug generacji, ¿e jedna jest taka a druga taka, tylko ka¿dego Poka mogê oddzielnie postawiæ, bo raczej ¿adnego nie ³±czy taka sama moja opinia. A jak komu¶ ta nowa genera na serio nie pasi, to zróbcie lepsze Poki tak, aby siê nie powtarza³y.
Mam nadziejê, ¿e komu¶ chcia³o siê to czytaæ
Powiem tak, do 450 odcinka by³o spoko, ale pó¼niej ju¿ mi zbrzyd³o, zw³aszcza przez pewnego ¿ó³tego gryzonia.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Bardzo dobre z tego, co ogl±da³em (Indigo, Jo-Journeys i Master Quest) tylko Asha by sobie mogli darowac np. w 108 odcinku i wzi±¼æ sobie Garyego albo Misty, albo ¿eby pikachu od³o¿yli do boxa (marzenie uciêtej, oplutej i opsikanej g³owy). Serie 10-11: DNO!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.