Generalnie widzê, ¿e Poke bardzo che zachêcaæ do hejtowania jego samego. Przecie¿ to wspó³czynnik rozpoznawalno¶ci.
Nie. Poddajê pomys³ pod spo³eczne konsultacje, bo w dawniejszych tematach rzczyta³em np. to:
DominLoL napisa³/a:
Póki co administracja wszystkie zmiany wprowadza bez jakiejkolwiek konsultacji z u¿ytkownikami na forum. Nie dba siê o nasze zdanie, mówi±c nam wci±¿ " To dla waszego dobra".
Widzê , ¿e Poke podchodzi do niektórych sytuacji jak moja nauczycielka. Powiesz co¶ o nim ¼le, a on postara siê co¶ naprawiæ, wypominaj±c przy tym jak to my o nim ¼le mówimy .
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Generalnie widzê, ¿e Poke bardzo che zachêcaæ do hejtowania jego samego. Przecie¿ to wspó³czynnik rozpoznawalno¶ci.
Nie. Poddajê pomys³ pod spo³eczne konsultacje, bo w dawniejszych tematach rzczyta³em np. to:
DominLoL napisa³/a:
Póki co administracja wszystkie zmiany wprowadza bez jakiejkolwiek konsultacji z u¿ytkownikami na forum. Nie dba siê o nasze zdanie, mówi±c nam wci±¿ " To dla waszego dobra".
Widzê , ¿e Poke podchodzi do niektórych sytuacji jak moja nauczycielka. Powiesz co¶ o nim ¼le, a on postara siê co¶ naprawiæ, wypominaj±c przy tym jak to my o nim ¼le mówimy .
Nie, nie... troszkê inaczej.
Na pocz±tku powie, ¿e czego¶ siê nie da, albo tego nie zrobi bo wywieramy na niego nacisk, ale podkre¶laj±c to, ¿e WIE JAK TO ROBIÆ. Potem zacznie to robiæ, kiedy wszystko siê uspokoi. Kiedy co¶ pójdzie nie tak, zacznie mówiæ, ¿e go ci¶niemy jak co¶ robi (Ja osobi¶cie siê z niego ¶miejê, chodzi tylko o pierwsze zdanie Poke, ogólnie dobrze, ¿e co¶ robisz... ale jak nie umiesz... to popro¶ kogo¶ bardziej do¶wiadczonego...). No i na koniec... wyrzeczenie siê wszystkiego i s³owa w stylu "Ja jestem biedny, wy ¼li" ewentualnie wypominanie komu¶ jego b³êdów... alboooo... kompletne zaprzeczenie i zarzucenie kompletnego debilizmu i niewiedzy.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.