Wystarczy³o odpisaæ w shoucie, a nie kopiowaæ zapis z TT Shouta na Collecta i po ruszyæ go po 13 godzinach. Du¿o by siê nie zmieni³o w tej kwestii.
A co do dopisku, ¿e chamstwo, brak kultury i tak dalej. Fallenie napisz co opinia publiczna s±dzi o TT.
Ergo , dergo niewiem go , nie wiem co masz z tym , by akurat z TT shouta na ¿ywca kopiowaæ i zarzucaæ brak wiedzy ludziom. To trochê jakby¶ my byli debilami bez mózgów a PokeMan to jedyna rozumna istota po¶ród ca³ej bandy kretynów nios±ca wiedzê na tacy.
Co to znaczy akurat ? Ja cytujê (nie kopiujê) wiele Shoutów PL Pokefor, nie tylko TT.
Co do drugiego, to ja tylko przedstawiam swój pogl±d, który tez mo¿na w podobny sposób skrytykowaæ. Nie widzê problemu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Poruszanie kwestii anime jakie dawno temu straci³o renomê i powagê, to serio taki¿ temat a¿eby na swoim podwóreczku to wywlekaæ? Miast na TT pogadaæ, trzeba to wyci±gaæ tutaj? I se kopiuj ale jako¶ nie zauwa¿y³am, by inne serwisy tak mia³y zawrót g³owy o Ciebie jak TT. No nie widzê, by inne a¿ tak przyci±ga³y Twoj± uwagê. Yh, mo¿e to dlatego ¿e tam same buraki , kartofle i ogórki w bagienku siedz±, jak sam rzek³e¶?
Wed³ug mnie maj± racjê. Anime zrobi³o siê strasznie dziecinne, albo to ja wydoro¶la³em. Brak rozbudowanej fabu³y, powtarzaj±ce siê schematy odcinków, postacie z nieciekaw± histori±. Jest to bardzo ciekawy ¶wiat, ale producenci nie wykorzystuj± do koñca jego mo¿liwo¶ci.
Walczê z takim podej¶ciem. Nie ogl±da³e¶ chyba nowych odcinków. Za¶ z tego tematu dowiesz siê od wspó³forumowiczów, ¿e nowi towarzysze Asha s± lepsi ni¿ poprzedni, czyli co¶ siê poprawia.
To co ty piszesz, czytam od kilku lat, to samo.
Fisiel napisa³/a:
Cudze lepiej wytykaæ, ni¿ na swojej stronie co¶ robiæ.
Jakiej stronie ? To forum.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
ej no poke, niekopiuj to co TT pisze, bo w ca³o¶ci pisz± bzdury z braku wiedzy albo maj± tak dziwne zdania, ¿e nawet szkoda cytowaæ
nie zapomnê, jak z ciekawo¶ci zwi±zan± z nowym typingiem poków/megaewolucji oraz nadej¶ciem VI geny wszed³em na TT by poznaæ ich zdanie, boco jak co, na TT znaj± siê na competitive
i niestety, by³ tam tylko czysty hejt...
mia³em nawet wra¿enie, ¿e TT bêdzie jedynym forum, na którym nikt nie bêdzie rozmawia³ o VI generacji i o nowych grach z powodu swojej w³asnej ignorancji i nienawi¶ci do tego, co nowe
i ile wyzwisk by³o na Nintendo i GF... nie warto czytaæ SB TT, po prostu nie warto
Tutaj pope³niasz jeden b³±d, to jest ich zdanie, maj± prawo aby je wyra¿aæ publicznie, a ty nie masz prawa mówiæ im ¿e ich zdanie i pogl±dy s± b³êdne.
Ja ich tylko krytykujê, a krytyka chyba nie jest zakazana, tym bardziej, ze poparta argumentami.
Afil napisa³/a:
W sumie... nie dziwiê siê TT, ¿e oceniaj± anime po ca³okszta³cie, który ju¿ zosta³ przylepiony do tego anime, po 15 sezonach mo¿na ju¿ spodziewaæ siê wielu rzeczy, a do momentu a¿ nie obejrz± 16 (O ile w ogóle) mog± nie byæ ¶wiadomi.
Tote¿ jako, ¿e w przyrodzie winna byæ równowaga, dlatego kto¶ powinien wyraziæ przeciwwagê wobec opinii negatywnej która sta³a siê niebezpiecznie dominuj±ca.
4xIjestêg³up, ja to rozumiem, bo sam widzê jak siê TT sPoPLi³o, ale rola PPSowego historyka jest niewdzieczna. A przecie¿ jak ja, to nikt nie zachowa, jak to TT jest takie i takie.
Kiedy¶ z rok temu kojarzy³em, ¿e by³ Enygma, Kapu, Krug. Teraz osta³ tylko ten pierwszy, a reszta to jakie¶ ¶wie¿aki, które znalaz³y sobie miejsce dla swoich @#$%^&* zachowañ. Co to siê porobi³o...
Sygnatura użytkownika
Nie ka¿dy musi zaraz, wychwalaæ VI genê pod niebiosa. Dla mnie ma ona zarówno, pozytywne jak i negatywne aspekty. Trzeba szanowaæ zdanie innych, Mi na przyk³ad te¿ nie podoba siê typ fairy, poniewa¿ zaburza system zale¿no¶ci typów, nie podobaj± mi siê te¿ Mega ewolucjê, poniewa¿ kojarz± mi siê z Digimonami. To co mi siê w niej z kolei podoba to walki w 3D, podniebne bitwy i sprawy zwi±zane z expem.
Ostatnio zmieniony przez Punisher 5 Styczeñ 14, 21:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
O ile dobrze pamiêtam, to mówi±c o czym¶ powinno wyg³osiæ pozytywne, jak i negatywne aspekty czego¶ i to siê nazywa dobrze wykonan± ocen±, nie?
Taki ma³y offtop w nawi±zaniu do ca³ej rozmowy.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.