POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Strona TinTower
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 23:48   

Cytat:
to oddaje wszystko co o tobie my¶limy, znalaz³e¶ sobie zamek który potrzebowa³ opiekuna i chcesz teraz wszystko przebudowaæ maj±c w dupie mieszkañców, ot ch³opczyk z kompleksem króla który by³ bity jak by³ ma³y i teraz wy¿ywa siê na innych bo "ja mam kasê któr± op³acam serwer, bêdziecie niegrzeczni to was zamknê"

Nie teraz chcê, tylko kiedy¶ chcia³em. Je¶li ju¿ mamy siê trzymaæ tej metafory. Na nikim siê nie wy¿ywam, tylko mam oryginalne pogl±dy, na które (wiedz± ci co czytali "Katar" Lema) kto¶ I TAK, kiedy¶ MUSIA£ wpa¶æ.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 23:57   

Rozwiñ temat "Kataru" Lema, bo jako¶ Twoje zamiary zbytnio nie maj± siê do rzeczy opisywanych w tej powie¶ci.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 29 Grudzieñ 13, 00:04   

Przecie¿ nie chodzi o konkretne zamiary kubek w kubek, tylko to co napisa³em: o to, ¿e kto¶ taki jak ja musia³ siê znale¼æ. Bo jakbym to nie by³ ja na tym miejscu, to by³by kto¶ inny. Kto¶ inny te¿ by wpad³ na te same pomys³y. Ba, te ostatnie zdanie, nawet bêdê w stanie udowodniæ w przeci±gu najbli¿szego tygodnia kiedy przedstawiê co¶ i kogo¶ ciekawego.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 29 Grudzieñ 13, 00:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Drowker 
Pewnie nie zna PokeMana
The Drow One

Do³±czy³: 28 Gru 2013
Sk±d: Fatum
Kontakt:
Wys³any: 29 Grudzieñ 13, 08:24   

PokeMan napisa³/a:

Nie, ja tylko oceniam ilo¶æ ludzi, zalogowanych...te zafajdane statystyki. Bo prêdzej kto¶ nowy wejdzie na PVF ni¿ TT.

Wchodz± sobie, bo PV jest wy¿ej indeksowane ni¿ TT. To jest niepodwa¿alny fakt i z tym nie ma co siê k³óciæ. A wiadomo, ¿e cz³owiek wpierw wchodzi pierwszy link jaki zostanie mu wyszukany. TT dopiero sobie buduje tak± pozycje i mam szczer± nadzieje, ¿e za jaki¶ czas bêdzie du¿o mocniejsza ni¿ teraz.

Mnie zastanawia co chcesz osi±gn±æ, porównuj±c PV, które jest 11 lat na rynku, ma pozycje monopolisty z 4 letnim sta¿em TinTower, które dopiero buduje/naprawia swoj± markê.

Drowker napisa³/a:
Wychodzimy z prostego za³o¿enia - na cholerê kolejny klon PV. Lepiej znale¼æ nisze i w niej siê rozwijaæ, dochodz±c do perfekcji. Jabuko ju¿ to ci kiedy¶ t³umaczy³.

PokeMan napisa³/a:
Brawo. PC te¿ znalaz³o swoj± niszê, bo jeste¶my jedynym forum które ³±czy ró¿ne obozy na PPS poprzez bardzo rozwiniety dzia³ o tym. Ty natomiast warto¶ciujesz swoj± niszê wy¿ej od Collectowej. Hitler co¶ podobnego robi³.

Poka¿ mi gdzie niby warto¶ciuje TT wy¿ej ni¿ Collecta? Nie uderzam do PC, tylko do PV oraz odsy³am do wypowiedzi Jabuka, gdzie t³umaczy profil projektu TT.
To co robi siê na tym forum zwisa mi i powiewa, bo sytuacja na PPSie, kto z kim gdzie i na ile razy jest mi obce. Jednak nie stawiam PC ni¿ej czy wy¿ej ni¿ mojego "g³ównego" forum. To ty stawiasz TT ni¿ej ni¿ swój byt, m.in kilka postów wy¿ej.

I nie - to ¿e jeste¶my na jakie¶ scenie, nie znaczy, ¿e mamy siê tym interesowaæ. Wojenki miedzy forumowe interesuj± ma³o osób i jeszcze mniej siê w nich udziela.

Oraz wbij sobie do tego prawicowego ³ba - nigdzie nie ocenia³em i nie atakowa³em profilów prowadzenia stron. Póki co nie mam prawa tego oceniaæ, poniewa¿ jestem technikiem oraz globalnym moderatorem na TinTower, bo nie bêdê obiektywny. Odda³em TT cze¶æ mojej duszy, mój czas oraz moje nerwy, wiêc wiadomo - dla mnie to najlepsze forum z dobr± atmosfer±, za¶ reszta jest be.
Ocenie czy tak naprawdê by³o dopiero, gdy rzeknê/stracê funkcje na TT.

Przy okazji dziêkuje za porównanie do Hitlera. Naprawdê mi³o, ¿e kto¶ mnie porówna³ do zbrodniarza wojennego, który mia³ na rêkach krew milionów ludzi. Wprost skaczê z rado¶ci.

Dla mnie End Of Topic. Nie mam zamiaru nabijaæ postów i robiæ gówno burz, bo kto¶ ma ma³ego fiutka, przez co próbuje go sobie powiêkszyæ obra¿aj±c inne fora oraz strony gdzie co¶ siê dzieje. I'm out, mój e kutas jest na tyle du¿y, ¿e nie potrzebuje takiego dowarto¶ciowania siê.

Idê spamiæ w SB.

Ne¶ka wracasz do akcji. Masakruj prawicowca jak tylko chcesz. A ty Hyu gwa³æ t± jego kozê.

Have a nice day!

Sygnatura użytkownika

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 29 Grudzieñ 13, 20:56   

DominLoL napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Ja jestem tylko kontynuatorem starych idei które le¿± u podstaw tego forum, a s± teraz tylko rozwijane.

Najpierw forum mia³o byæ 100% Pokemonowe, w wyniku czego zamkn±³e¶ offtop, potem zacz±³e¶ siliæ PPS na najwa¿niejsz± rzecz, zrobi³e¶ remodeling dzia³ów, odda³e¶ oftop i uaktywni³e¶ shouta, potem odeszli wszyscy stali bywalcy i przez pó³ roku na forum zia³y pustki ( od listopada do marca/kwietnia ) a¿ conquest nie wróci³ a za nim reszta, teraz chcesz otworzyæ forum na fandomy na które wcze¶niej je zamkn±³e¶, sam siê ju¿ gubiê ale niech kto¶ mnie poprawi jak co¶ zapomnia³em

Jeszcze usilne wmawianie tego jak dobrym jest adminem i da radê pod ka¿dym wzglêdem, a wielu po prostu nie wyrabia, ¶wietny przyk³ad postaram siê wrzuciæ dzisiaj na forum... o ile to w ogóle bêdzie mo¿liwe.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych