POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Strona TinTower
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:11   

Ne¶ka napisa³/a:
Zabroniê a jak. Skoro forum jest o jednej tematyce, a nie jest o innych forach , to co ? Napiszesz o Vallhali jak sympatycznie sie rozwija albo Collect jak sympatycznie zdycha ?. Mo¿e na forum o pierdach mam napisaæ o pogodzie ?

Widzê nerwy ponios³y. Wiêc tylko przypomnê, ¿e trudno nie pisaæ o innych forach w dziale który jest do tego przeznaczony.

Drowker napisa³/a:
TinTower skupia siê na walkach WiFi i to jest nasza nisza. Lepiej byæ dobrym jednym, ni¿ chujowy w tysi±cu spraw.

A tu widzê atak i ocenê lepszy/gorszy model/pomys³ na forum. Zaskocze mo¿e, ale nie ja wymy¶li³em taki ogólno-tematyczny model PC, bo ju¿ lata przed jak siê tutaj regn±³em, jeszcze za innej administracji te¿ by³ dzia³ o PPS i innych forach itd. Zreszt±, za³o¿yciel PC (nie ja) od samego pocz±tku robi³ Forum Pokemon o wszystkim co Pokemon, z lekk± specjalizacj± w Downloadzie. Ja jestem tylko kontynuatorem starych idei które le¿± u podstaw tego forum, a s± teraz tylko rozwijane.

Poza tym, jako¶ PVF te¿ jest "o wszystkim" i nadal dobrze siê trzyma. 20 razy lepiej ni¿ PC i 40x lepiej ni¿ TT.

Ale proszê, nie wchod¼my g³êbiej w aksjologiê.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 28 Grudzieñ 13, 22:14, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Ne¶ka 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 28 Gru 2013
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:18   

¿aden atak ani nerwy , ja widze bezsens tych wypowiedzi . To ¿e kto¶ nie czyta ze zrozumieniem nie jest moim problemem a i jak nie siedzi w tym , chyba mo¿e darowaæ se komentarze

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:22   

PokeMan napisa³/a:
lekk± specjalizacj± w Downloadzie

lata 2009-2013, wci±¿ najwiêkszy download o pokemonach w polsce w du¿ej mierze dziêki mnie, nie ma za co

PokeMan napisa³/a:
Ja jestem tylko kontynuatorem starych idei które le¿± u podstaw tego forum, a s± teraz tylko rozwijane.

Najpierw forum mia³o byæ 100% Pokemonowe, w wyniku czego zamkn±³e¶ offtop, potem zacz±³e¶ siliæ PPS na najwa¿niejsz± rzecz, zrobi³e¶ remodeling dzia³ów, odda³e¶ oftop i uaktywni³e¶ shouta, potem odeszli wszyscy stali bywalcy i przez pó³ roku na forum zia³y pustki ( od listopada do marca/kwietnia ) a¿ conquest nie wróci³ a za nim reszta, teraz chcesz otworzyæ forum na fandomy na które wcze¶niej je zamkn±³e¶, sam siê ju¿ gubiê ale niech kto¶ mnie poprawi jak co¶ zapomnia³em

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Drowker 
Pewnie nie zna PokeMana
The Drow One

Do³±czy³: 28 Gru 2013
Sk±d: Fatum
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:29   

PokeMan napisa³/a:

A tu widzê atak i ocenê lepszy/gorszy model/pomys³ na forum. Zaskocze mo¿e, ale nie ja wymy¶li³em taki ogólno-tematyczny model PC, bo ju¿ lata przed jak siê tutaj regn±³em, jeszcze za innej administracji te¿ by³ dzia³ o PPS i innych forach itd. Zreszt±, za³o¿yciel PC (nie ja) od samego pocz±tku robi³ Forum Pokemon o wszystkim co Pokemon, z lekk± specjalizacj± w Downloadzie. Ja jestem tylko kontynuatorem starych idei które le¿± u podstaw tego forum, a s± teraz tylko rozwijane.

Widzisz. Podstawa PC to jest ogólne forum z specjalizacj± w downloadzie. Za¶ na TT na g³ówne skrzypce gra³, gra i bêdzie gra³ Competitive, bo po to forum powsta³o. Czyta³e¶ historie naszej strony i wiesz gdzie podstawy utworzenia projektu. Wystarczy wej¶æ na SB i zobaczyæ co jaki¶ czas dyskusje o pokach do walk. Mo¿na siê wiele z tego nauczyæ.
Wszystko woko³o Competitive'a czyli Sfera Ingame, Anime, Manga czy ju¿ Fandom jest w odpowiednich proporcjach.

Wychodzimy z prostego za³o¿enia - na cholerê kolejny klon PV. Lepiej znale¼æ nisze i w niej siê rozwijaæ, dochodz±c do perfekcji. Jabuko ju¿ to ci kiedy¶ t³umaczy³.

PokeMan napisa³/a:
Poza tym, jako¶ PVF te¿ jest "o wszystkim" i nadal dobrze siê trzyma. 20 razy lepiej ni¿ PC i 40x lepiej ni¿ TT.

Je¶li za dobre trzymanie uwa¿amy brak admina na PV, ignorowanie u¿ytkowników przez administracje(nie mówiê o globach i moderatorach, bo oni utrzymuj± ten burdel, za co ich propsuje) banner Krakonu z 2013 roku i pustkê w dziale XY na sajcie, a za zastój nazwaæ ci±g³e turnieje, nowe teksty na stronie oraz generalnie postêp, to nie wiem w jakim ¶wiecie ¿yjesz.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Drowker 28 Grudzieñ 13, 22:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:35   

DominLoL napisa³/a:
potem odeszli wszyscy stali bywalcy

Nie wszyscy, odeszli tylko najbardziej znani stali bywalcy, którzy mieli kolorki i maj± je teraz. Nie odeszli zwykli szarzy u¿ytkownicy którzy pisz± posty i których SB nie obchodzi.

DominLoL napisa³/a:
i przez pó³ roku na forum zia³y pustki ( od listopada do marca/kwietnia ) a¿ conquest nie wróci³ a za nim reszta,

Conquest nie mia³ sk±d wracaæ, bo by³ ca³y czas. Wrócili¶cie, bo uda³em siê na urlop i Conquest zosta³ oficjalnym g³ównym adminem. A i tak w ponad po³owie jego dzia³ania i decyzje to by³a tylko realizacja moich dzia³añ, które dokonane pod moim nickiem by³yby przez was oplute i skrytykowane.
DominLoL napisa³/a:
teraz chcesz otworzyæ forum na fandomy na które wcze¶niej je zamkn±³e¶,

Ewriting czend¿es :D :sliniak:

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ne¶ka 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:42   

To i tak nie zmieni, ¿e PC jest zdech³e od dawna , handluj z tym

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:47   

PokeMan napisa³/a:
które dokonane pod moim nickiem by³yby przez was oplute i skrytykowane.

conquest nas s³ucha³ i z nami rozmawia³, nie to co ty, g³ówna ró¿nica miêdzy wami, on jest twoim przeciwieñstwem i ka¿d± zmianê konsultowa³ z nami albo na gg albo na forum a ty mia³e¶ w dupie nasze zdanie, nie omawia³ê¶ z nami niczego tylko:
"tak bêdzie i koniec".

ju¿ teraz, rozmawiaj±c z ne¶k± na gg wola³bym pracowaæ pod ni± ni¿ pod tob±. pliki s± moje, jak je zabiorê to forum uboleje ale je¶li to bêdzie gwó¼d¼ do twojej trumny, mi w to graj

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 22:57   

Drowker napisa³/a:
Je¶li za dobre trzymanie uwa¿amy brak admina na PV, ignorowanie u¿ytkowników przez administracje(nie mówiê o globach i moderatorach, bo oni utrzymuj± ten burdel, za co ich propsuje) banner Krakonu z 2013 roku i pustkê w dziale XY na sajcie, a za zastój nazwaæ ci±g³e turnieje, nowe teksty na stronie oraz generalnie postêp, to nie wiem w jakim ¶wiecie ¿yjesz.

Nie, ja tylko oceniam ilo¶æ ludzi, zalogowanych...te zafajdane statystyki. Bo prêdzej kto¶ nowy wejdzie na PVF ni¿ TT.

Drowker napisa³/a:
Wychodzimy z prostego za³o¿enia - na cholerê kolejny klon PV. Lepiej znale¼æ nisze i w niej siê rozwijaæ, dochodz±c do perfekcji. Jabuko ju¿ to ci kiedy¶ t³umaczy³.

Brawo. PC te¿ znalaz³o swoj± niszê, bo jeste¶my jedynym forum które ³±czy ró¿ne obozy na PPS poprzez bardzo rozwiniety dzia³ o tym. Ty natomiast warto¶ciujesz swoj± niszê wy¿ej od Collectowej. Hitler co¶ podobnego robi³.

Ne¶ka napisa³/a:
To i tak nie zmieni, ¿e PC jest zdech³e od dawna

Niejaki Drewko i inni userzy pisz±/pisali tutaj tak od tylu tylu lat...

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 28 Grudzieñ 13, 22:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Ne¶ka 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 23:00   

A ja Cie [kwa!] zagne,.... Co ma PC , czego nie maj± inne strony .. I Co Ty masz ¿e masz tak wybuja³e ego o sobie ? Co Cie boli ¿e hejcisz? no co ?

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 13, 23:02   

PokeMan napisa³/a:
Opisywanie sobie "na bogato" jednej tematyki (Gry) nie sprawia, ¿e siê to rozga³êzia bo chyba obiektywnie bior±c, to te¿ tylko jedna ga³±¼, a to, ¿e ma wiele form, to inna sprawa.

Polecam osobom my¶l±cym zapoznaæ siê z tym zdaniem. Tak z³ej stylistyki jêzykowej i jakiegokolwiek braku sk³adni w dzisiejszym czasach trudno do¶wiadczyæ.

Teraz siejê nieco szydery, ale nie bez powodu. Pierw naucz siê formu³owaæ my¶li i przelewaæ je na cyfrowy zapis w postach, a potem pisz z innymi. Bo mo¿e i w rzeczywisto¶ci chcesz dobrze, tylko nie potrafisz tego wyraziæ, napisaæ? I wychodzi jak zwykle?

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl
Ostatnio zmieniony przez Jabuko 28 Grudzieñ 13, 23:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: